Koh Larn avautuu tänään uudelleen vierailijoille viikkoja kestäneiden Covid-19-virukseen liittyvien sulkemisten, lauttojen ja veneiden aikataulujen jälkeen

Koh Larn, Pattaya -

Tänään (14. kesäkuuta) on Koh Larnin ensimmäinen avauspäivä yli kuukauden kestäneiden Covid-19-virukseen liittyvien sulkemisten jälkeen.

Koh Larnin Covid-19-vapaaehtoiskomitea oli viime kuussa päättänyt sulkea saaren ulkomaalaisilta 5. toukokuuta alkaen.th toukokuun 20 päivään asti.

https://thepattayanews.com/2021/05/03/koh-larns-local-committee-resolves-to-close-island-to-tourists-and-non-residents-due-to-covid-19/

Sitten Koh Larn ilmoitti 18. toukokuuta 2021 sosiaalisen median tileillään, että saarella valtaa pitävä kunnanvaltuusto äänesti ja päätti pitää saaren suljettuna ei-asukkailta 31. toukokuuta asti. Tätä jatkettiin sitten jälleen kesäkuun 13. päivään.

https://thepattayanews.com/2021/05/19/koh-larn-to-remain-closed-to-non-residents-until-at-least-the-end-of-may/

Viime viikolla paikallinen Koh Larn -komitea ilmoitti sosiaalisen median tileillään, että saari avataan uudelleen vierailijoille 14. kesäkuuta.th.

https://thepattayanews.com/2021/06/11/koh-larn-planning-to-reopen-for-visitors-from-monday-june-14th/

Tänä aamuna näki jotkut turistit, jotka vierailivat Koh Larnilla Bali Hain laiturilla, vaikka aamusuihkut rajoittivat mahdollisten vierailijoiden määrää.

Turistit ja asukkaat saapuvat Koh Larniin ja lähtevät sieltä Covid-19-mittauspisteiden kautta, joihin kuuluu lämpötilatarkistukset ja Mor Chana Thai -lähtöselvitysalustan käyttö kontaktien jäljittämiseen. Tärkeää on, että myös passi- ja/tai henkilöllisyystodistukset tarkistetaan.

Julkiset venekuljetukset palaavat normaaleihin aikatauluihin.

Lautat Bali Hain laiturilta Koh Larniin ovat aikataulussad klo 7 – 00 – keskipäivä – 10 – 00 – 2 – 00.

Lautat Koh Larnista Bali Hain laiturille ovat at 6 – 30 – 7 – keskipäivä – 30 – 9 – 30 – 2.

Kiertueveneitä Bali Hain laiturilta Ta Waen Beachille on suunniteltu klo 9 ja 00

Retkiveneitä Ta Waen Beachin laiturilta Bali Hai Pier -laiturille on suunniteltu klo 3 ja 00

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.