Koh Larnin paikallinen komitea päättää sulkea saaren turisteilta ja ei-asukkailta Covid-19:n vuoksi

Koh Larn, Pattaya –

Koh Larn Covid-19 -vapaaehtoiskomitea eilen (2nd) on päättänyt sulkea saaren ulkomaalaisilta tästä keskiviikosta (5th), 20. toukokuuta asti. On tärkeää huomata, että Chonburin kuvernööri ei ole antanut virallista määräystä tästä, mikä on yleensä vain prosessin virallinen vaihe.

Tämä seuraa Koh Larnilla ja Koh Larnin lomakohteissa vierailevien lippujen myyntipisteitä, jotka näkyvät vahvistettujen Covid-19-positiivisten tapausten aikajanalla Chonburin kansanterveysosaston viime kuussa julkaistujen tietojen perusteella.

Valiokunta on myös julkaissut joukon sääntöjä saaren paikallisille asukkaille, tämä EI koske Pattayaa tai muut alueen saaret, vain Koh Larn.

Kaikki hotellit, lomakeskukset, majatalot ja muut alueet on poistettava ulkomailla asuvat huomiseen (4. toukokuuta) mennessäth) eikä se voi hyväksyä ulkomailla asuvia henkilöitä oleskeluun.

Saarelta lähtevien muiden kuin asukkaiden on varmistettava, että he ovat yhteydessä saaren toimikuntaan, jos heillä on positiivinen Covid-19-testi.

Paikalliset asukkaat eivät saa matkustaa tai lähteä saarelta, ja siellä on 100 % kulunvalvonta. (Ellei ole välttämätöntä lähteä.)

Bali Hain laiturilla on seulontapiste sekä Covid-19-terveystoimenpiteitä varten että sen varmistamiseksi, että saarelle pääsevät vain asukkaat.

Jos on joku, joka ei asu saarella, kuten jakeluhenkilö tai työntekijät, joiden on päästävä saarelle, heidän on toimitettava työnantajiensa todistusasiakirjat.

Ei-asukkaiden, jotka joutuvat pääsemään Koh Larniin, on pyydettävä lupa Covid-19 -paikallishallintokeskuksesta, ja Koh Larnilla on oltava joku, joka voi vahvistaa heidän tarpeensa mennä Koh Larniin vähintään päivää ennen. (ilmoita 081-5830430 Khun Tao).

Koh Larnin asukkaat, joilla on hengitystieoireita ja/tai kuumetta 14 päivän kuluessa, ottakaa yhteyttä Koh Larn Community Medical Centeriin 038-434144.

Muut säännöt ovat:

  • Asukkaat pyytävät (ei tilaa) ihmisiä harkitsemaan jäämistä vain kotiin.
  • Kaikkia kaikenkokoisia kokoontumisia talon suorien jäsenten ulkopuolella pyydetään välttämään, ellei se ole välttämätöntä.
  • Pattayan alueen lottomyyjiä tai muita myyjiä ei sallita tänä aikana.
  • Paketit ja kirjeet asukkaille tulee lähettää laiturille tai majoituksen eteen.
  • Lautat Koh Larniin (ei turisteille) lähtevät Bali Hain laiturilta ja Koh Larnilta klo 7. ja klo 00.
  • Veneissä ja rahtialuksissa ei saa matkustaa tuoretta ruokaa ja tavaroita Koh Larnille ja sieltä.
  • Työntekijöiden siirtämistä pyydetään välttämään.
  • Muiden sääntöjen on noudatettava Chonburin kuvernöörin viimeaikaisia ​​määräyksiä

Lisätietoja saat soittamalla Koh Larn Covid -19 -keskukseen 095-2104720

Pattaya News haluaa myös muistuttaa lukijoita siitä, että vaikka Koh Larnin komitealla on toimivalta tehdä päätöksiä saaren puolesta, kuvernöörin lopullista määräystä, joka on tällä hetkellä enimmäkseen vain muodollisuus, ei ole vielä julkaistu.

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.