Koh Larn pysyy suljettuna ulkomaalaisilta ainakin toukokuun loppuun asti

Koh Larn on suljettu vähintään 31. toukokuuta asti ei-asukkailta.

Koh Larn, Pattaya-

Suosittu turistisaari Koh Larn ilmoitti myöhään eilen illalla, 18. toukokuuta 2021, sosiaalisen median tileillään, että saarella valtaa pitävä kunnanvaltuusto äänesti ja päätti pitää saaren suljettuna ei-asukkailta.

Saaren sulkeminen kestää vähintään 31 saakka.

Koh Larn oli aiemmin ollut suljettuna 20. toukokuuta asti, mikä olisi ollut huomenna, jotta saari olisi voinut avata uudelleen ulkomaisille.

Koh Larnin valtuuston viranomaisten mukaan vaikka tilanne Chonburissa on parantunut merkittävästi viimeisten useiden viikkojen aikana, saaren pitäminen suljettuna ulkomaalaisille jatkuu useista syistä. Yksi suurimmista syistä on huoli muista provinsseista ja alueista, kuten Bangkokista, tulevista ihmisistä, joilla on jatkuvia ongelmia saarelle saapuvan Covid-19:n kanssa. Lisäksi rannat ovat tällä hetkellä edelleen kiinni Chonburissa harjoittelua lukuun ottamatta, mikä tarkoittaa, että istuminen, rentoutuminen, syöminen ja auringonotto ovat tällä hetkellä kiellettyjä. Itse asiassa Pattayan ja Jomtienin rannat ovat paikallisella tasolla estäneet ihmisiä astumasta kokonaan hiekkaan tai lähtemästä uimaan.

On tärkeää huomata, että Chonburin kuvernöörin on todennäköisesti annettava virallinen määräys ja hyväksyttävä neuvoston päätös, mutta tämä on enimmäkseen muodollisuus ja on lähes varmaa, että nyt saari pysyy suljettuna kuun loppuun asti lukuun ottamatta asukkaille.

Koh Larn on lähes täysin riippuvainen paikallisesta taloudestaan ​​matkailusta ja jopa ilman ulkomaisia ​​turisteja houkutteli tällä hetkellä säännöllisesti tuhansia kotimaisia ​​matkailijoita, monet Bangkokista, etenkin viikonloppuisin ennen äskettäistä sulkemismääräystä. Vaikka Covid-19:n aiheuttama huolenaihe onkin talouden kannalta merkittävä, saaren johtajien mukaan suuri riski oli se, että saarella on mahdollisuus saada hallintaansa tai houkutella kotimaisia ​​matkailijoita Pattayaan, joka pyrkii toipumaan Covid-19:stä.

Tällä hetkellä Koh Larnin säännöt ovat seuraavat:

Paikalliset asukkaat eivät saa matkustaa tai lähteä saarelta, ja siellä on 100 % kulunvalvonta. (Ellei ole välttämätöntä lähteä.)

Bali Hain laiturilla on seulontapiste sekä Covid-19-terveystoimenpiteitä varten että sen varmistamiseksi, että saarelle pääsevät vain asukkaat.

Jos on joku, joka ei asu saarella, kuten jakeluhenkilö tai työntekijät, joiden on päästävä saarelle, heidän on toimitettava työnantajiensa todistusasiakirjat.

Ei-asukkaiden, joilla on olennainen tarve päästä Koh Larniin, on pyydettävä lupa Covid-19 -paikallishallinnon keskukselta ja heillä on oltava Koh Larnilla joku, joka voi vahvistaa heidän tarpeensa mennä Koh Larniin vähintään päivää ennen. (ilmoita 081-5830430 Khun Tao).

Koh Larnin asukkaat, joilla on hengitystieoireita ja/tai kuumetta 14 päivän sisällä, ota yhteyttä Koh Larn Community Medical Centeriin 038-434144.

Muut säännöt ovat:

  • Asukkaat pyytävät (ei tilaa) ihmisiä harkitsemaan jäämistä vain kotiin.
  • Kaikkia kaikenkokoisia kokoontumisia kotisi jäsenten ulkopuolella pyydetään välttämään, ellei se ole välttämätöntä. MITÄÄN sosiaaliset kokoontumiset, esimerkiksi kokoontumiset alkoholin nauttimiseen tai syömiseen muiden kuin kotitalouden kanssa, eivät ole sallittuja, kuten Pattaya ja Jomtien.
  • Pattayan alueen lottomyyjiä tai muita myyjiä ei sallita tänä aikana.
  • Paketit ja kirjeet asukkaille tulee lähettää laiturille tai majoituksen eteen.
  • Lautat Koh Larniin (ei turisteille) lähtevät Bali Hain laiturilta ja Koh Larnilta klo 7 ja 00
  • Veneissä ja rahtialuksissa ei saa matkustaa tuoretta ruokaa ja tavaroita Koh Larnille ja sieltä.
  • Työntekijöiden liikkuminen ei ole tällä hetkellä sallittua.
  • Muiden sääntöjen on noudatettava Chonburin kuvernöörin viimeaikaisia ​​määräyksiä

Lisätietoja saat soittamalla Koh Larn Covid -19 -keskukseen 095-2104720

Kuva: Koh Larn Public Relations

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/