Väitetty Rayongin uhkapelipomo pidätettiin ja häntä syytetään pattayalaisen moottoripyörätaksin kuljettajan murhan tilaamisesta, joka ammuttiin kirkkaan päivänvalossa viime vuonna

Pattaya-

Huomattava Rayong-hahmo, jota Thaimaan tiedotusvälineissä joskus kutsutaan idän rahapelikummisetä, jonka väitetään olevan syvästi sekaantunut laittomaan uhkapelaamiseen, pidätettiin tänä aamuna syytettynä pattayalaisen taksin moottoripyöränkuljettajan tilatun iskun takana viime vuonna.

Crime Suppression Division Police (CSD Police) -ryhmä teki ratsian luksustaloon Ratch Bamrung Roadilla Nern Phran osapiirissä Mueng Rayongissa kello 6 tänä aamuna 00. maaliskuuta, missä he pidättivät etsintäkuulutetun Somchai Jutikidaechan. , 25. Mr. Somchai ei kuulemma vastannut ovisummeriin, ja poliisit pakottivat sisäänkäynnin porteille asettamalla tikkaat ja kiipeämällä kiinteistöön, josta hänet ja hänen perheensä löydettiin kotoa.

Somchai on tunnettu henkilö Rayongissa väitetystä roolistaan ​​laittomien itämaisten uhkapeliluolien pyörittämisessä, ja hänet tunnetaan paikallisesti lempinimellään "Long Joo". Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista. Joulukuussa itäisissä provinsseissa, erityisesti Rayongissa ja Chonburissa, puhjennut Covid-19-epidemia johtui suurelta osin laittomista rahapelilaitoksista, jotka eivät noudattaneet Covid-19-varotoimia. Tämä epidemia aiheutti viideksi viikoksi monien yritysten sulkemisen ja peruutti viime vuodelle suunnitellut uudenvuodenjuhlat Pattayassa tuhoten paikallista taloutta.

Tämän seurauksena sekä Chonburi- että Rayong-huippumessinki näki paikkojen sekaisin uhkapeliluolien toiminnan vuoksi, ja molemmissa provinssissa laittomiin rahapelilaitoksiin kohdistui laaja tukahduttaminen, mikä johti lopulta Somchaihin.

Somchai pidätettiin helmikuussa uhkapelitoiminnan takana, mutta hänet vapautettiin myöhemmin 200,000 XNUMX bahtin takuita vastaan. Tarina löytyy alta. Hän kiisti kaikki syytökset ja odotti oikeuteen pääsyään, kun hänet pidätettiin tänä aamuna.

Väitetty paikallinen uhkapelikuningas "Long Joo" pidätettiin Rayongissa sen jälkeen, kun Chonburista oli takavarikoitu viime kuussa satoja peliautomaatteja.

Poliisi toimitti tänä aamuna Somchaille pidätysmääräyksen, jossa syytteet pattayalaisen taksin kuljettajan tappamisesta ja rahanpesusta uhkapeleistä. Somchai on tällä hetkellä kiistänyt kaikki syytökset näistä rikoksista.

Hänen poikansa, 26-vuotias Thana Jutikidaecha, oli myös pidätetty kodissa syytettynä laittomaan rahapeliin ja rahanpesuun. Hänen poikansa on myös kerrottu kiistäneen kaikki syytteet ja syytökset.

Heinäkuun 28th viime vuonna pattayalainen moottoripyörätaksin kuljettaja, Mr. Prathum Saartnak, 47, ammuttiin kuoliaaksi, kun hän pudotti matkustajan ala-asteen koulun takaa Etelä-Pattayassa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Pattayan moottoripyörätaksin kuljettaja ammuttiin kuoliaaksi kirkkaassa päivänvalossa Pattayan koulun takana

Posttoday, thaimaalainen medialähde, kertoi, että 'Long Joo' oli väitetysti määrännyt kaksi muuta thaimaalaista miestä, jotka työskentelivät hänelle "valvojina" laittomissa uhkapeleissä, murhaamaan Prathumin. Murha kerrottiin tapahtuneen, kun Prathum oli nähty ottavan syyttäviä kuvia paikallisista pelipesäkkeistä, ja hänen kerrotaan aikovan ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille niiden toiminnasta viime vuoden ensimmäisen kierroksen Covid-19-toimenpiteiden ja seisokkien aikana.

Kaksi miestä, joiden epäillään palkattiin murhan lyöjiksi, 39-vuotias Manas Imnam ja 45-vuotias Niphon Panthong, pidätettiin viime kesänä Bangsaenissa. Näiden kahden miehen toimittamien tietojen kerrotaan johdattavan viranomaiset Long Joooon.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Kaksi pääepäiltyä moottoripyörätaksin kuljettajan päivämurhasta pidätettiin

Rikostentorjuntapoliisin kerrottiin myös takavarikoineen Long Joon kodista tänä aamuna omaisuutta, jonka arvo on yli miljardi bahtia todisteena hänen väitetyistä laittomista uhkapeleistä. CSD:n poliisi on myös pidättänyt useita muita epäiltyjä ja ihmisiä, joiden uskotaan osallistuvan väitettyyn laittomaan uhkapeliverkostoon Long Joon kanssa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.