Pattayan moottoripyörätaksin kuljettaja ammuttiin kuoliaaksi kirkkaassa päivänvalossa Pattayan koulun takana

Pattaya-

Moottoripyörätaksinkuljettaja ammuttiin kuoliaaksi pudottuaan matkustajansa tänään keskipäivällä Etelä-Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisin everstiluutnantti Tammanchit Sitthisart sai ilmoituksen tapauksesta juuri ennen puoltapäivää osoitteessa Soi 17 Mueang Pattaya School 8:n takana, lähellä Walking Streetin aluetta.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen Prathum Saartnakin, 47, ruumiin, joka oli neljäs moottoripyörätaksin kuljettaja Bali Hai Plazassa.

Hänen ruumiinsa oli vielä maassa kaatuneen moottoripyörän vieressä, kun toimittajat saapuivat Pattayan poliisin kanssa. Joukko järkyttyneitä sivullisia seisoi lähellä.

Hänen silmänsä havaittiin lävistävän hänen päänsä läpi. Läheltä löytyi luoti. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan, ja perheenjäseniin otettiin yhteyttä tapauksen johdosta.

Rouva Paruesada Klabphong, 28, kertoi Pattaya Newsille, että hän oli juuri palannut Koh Larnista usean päivän lomalle.

Hän otti taksimoottoripyöräpalvelun Prathumista Bali Hain laiturilta koulun takaosaan.

Hän kuuli laukauksen äänen, kun hän oli juuri noussut moottoripyörätaksista.

Hän kertoi Pattaya Newsille kääntyneensä takaisin ja näkevänsä, että moottoripyörätaksin kuljettaja oli ammuttu kuoliaaksi. Hän väittää, ettei hän nähnyt ampujaa tai huomannut ketään, joka seurasi Mr. Prathumia.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa löytääkseen epäillyn, joka on edelleen vapaana ja tuntematon. CCTV tarkastetaan alueella auttaakseen määrittämään tapahtumien järjestyksen.

Pattaya News tarjoaa lisäpäivityksiä tähän murskaavaan tarinaan sitä mukaa kun ne tulevat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/