Kaksi pääepäiltyä moottoripyörätaksin kuljettajan päivämurhasta pidätettiin

Pattaya-

Kaksi epäiltyä, joita syytetään 47-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajan ampumisesta Pattayalla, mikä johti tämän kuolemaan, on pidätetty aikaisin tänä aamuna Bangsaenissa.

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö Khemmarin Pissamai kertoi eilen Pattaya News -toimittajalle, että tapaus vaikutti hyvin suunnitellulta.

Lue aiemmat raportit tapauksesta alta.

https://thepattayanews.com/2020/07/29/public-shooting-of-pattaya-motorbike-taxi-driver-appears-to-be-well-planned-two-suspects-involved-say-pattaya-police/

Poliisi löysi sinisen Honda PCX -moottoripyörän, jota he uskovat käytetyn ammuskelussa Nongpruessa Soi Fivessa sijaitsevan kerrostalon edustalla eilen illalla. Tämä saavutettiin jäljittämällä CCTV:llä moottoripyörien reittiä kaikkialla kaupungissa ampumisen paikalta pakenemisen jälkeen. Asunnon isännöitsijän avustuksella selvitettiin, missä huoneessa moottoripyörän omistaja asui.

Oikeuden päätöksellä poliisi tarkasti asuntokompleksin vuokrahuoneen, numero viisitoista. Poliisi löysi sekä ampuma-aseen että vaatteita, joita he uskoivat käytetyn ampumiseen. Kaksi epäiltyä ei kuitenkaan ollut paikalla.

Asiaan liittyvien tiedotusvälineiden raportin mukaan poliisi jäljitti ja pidätti myöhemmin kaksi pääepäiltyä Bangsaenissa ja heidät vietiin takaisin Pattayaan lisätutkimuksia varten. Tämä tapahtui aikaisin tänä aamuna ja heidän nimensä oli 39-vuotias Manas Imnam ja 45-vuotias Niphon Panthong. Pattayan poliisi kertoo edelleen työskentelevänsä motiivin parissa, mutta uskovat sen liittyvän velkaan.

Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä tästä tarinasta sitä mukaa, kun niitä saadaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/