Väitetty paikallinen uhkapelikuningas "Long Joo" pidätettiin Rayongissa sen jälkeen, kun Chonburista oli takavarikoitu viime kuussa satoja peliautomaatteja.

Rayong –

Somchai "Long Joo" Jutikitdecha, jota jotkut thaimaalaisissa tiedotusvälineissä kutsuvat "idän uhkapelikuninkaaksi", pidätettiin hänen talossaan Mueangin alueella Rayongin maakunnassa tänään 11. helmikuuta satojen henkilöiden takavarikointia koskevan laajennetun tutkimuksen jälkeen. laittomat peliautomaatit.

Ratsia seurasi viiden kuorma-autonkuljettajan ryhmän pidätystä, jotka salakuljettivat peliautomaatteja Koillisalueella viime kuussa. Laajennettu tutkinta johti etsintälukuun epäilyttävästä hylätystä varastosta Khon Kaenissa, jossa kaikkiaan 418 laitonta peliautomaattia löydettiin.

Tutkimus paljasti myös, että väitetyn salakuljetusryhmän jäsenillä oli pankkitileillä liikkeessä yli 10 miljoonaa bahtia. Heidän kerrotaan vaihtavan rahasumman rahakkeiksi ja pelanneen laittomia uhkapelejä. Virkamiehet keräsivät sitten todisteita ennen kuin hakivat tuomioistuimen hyväksyntää pidätysmääräykselle.

Viisi epäiltyä otettiin kiinni ja kymmenen epäiltyä aluetta etsittiin itäisissä maakunnissa, mukaan lukien Long Joon talo. Long Joo pidätettiin Rayongin käräjäoikeuden pidätysmääräyksen nojalla.

Häneltä väitetään löytyneen myös yhteensä 9 omistustodistusta, 10 pankkitiliä, peliautomaatti, 5 pussia pelimerkkejä, tallelokero, matkapuhelin, muistikirja ja huumetarvikkeita. 56-vuotiasta epäiltyä syytettiin alun perin laittoman rahapeliverkoston isännöimisestä, rahapeliautomaattien yhteisestä salakuljetuksesta ja rahapeleihin liittyvien kiinteistöjen omistamisesta ilman lupaa.

Long Joo on nyt pidätettynä Rayongin poliisiasemalla lisäkuulusteluja varten. Paikallisen poliisin mukaan hän kiisti kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytteet ja on ilmoittanut olevansa syytön.

Päivitys: Epäilty sai tänä iltana takuita 200,000 XNUMX bahtia, ja hän on suostunut käyttämään seurantaranneketta ennen tulevaa oikeudenkäyntiä. Hän säilyttää syyttömyytensä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.