Khon Kaenin varastosta takavarikoitu yhteensä 418 peliautomaattia, joiden uskotaan liittyvän Chonburin uhkapeliluolaan

Khon Kaen -

Yli 400 peliautomaattia takavarikoitiin varastosta Khon Kaenin maakunnassa eilen, tammikuun 19. päivänä, sen jälkeen kun ne salakuljetettiin Chonburin maakunnasta odottaen siirtämistä muille alueille.

Khon Kaenin poliisit ja oikeuslääketieteellinen henkilökunta Khon Kaenin poliisipäällikön poliisin kenraalimajuri Puttipong Musikulin johdolla olivat tehneet etsinnän Mueang Khon Kaenin alueella sijaitsevassa varastossa tapahtuneen poliisivihjeestä kertoneen silminnäkijän antaman vihjeen jälkeen. Uhkapeliraportti-ryhmä Line-sovelluksen kautta.

Alun perin kaksi epäiltyä jäi kiinni 178 peliautomaatin ohella Chonburista. Lisätutkimukset paljastivat myös, että viiden muun lava-auton kerrottiin kuljettaneen suuren määrän koneita itäisten alueiden läänin poliisialueen 2 alueelta Khon Kaenin alueen varastoon.

Poliisin tutkinnan mukaan varastoa on vuokrattu 50,000 XNUMX bahtilla kuukaudessa marraskuusta lähtien ja se oli koko ajan tiukasti lukittu. Virkamiehet viettivät jonkin aikaa lukon leikkaamiseen ennen kuin pääsivät sisään varastoon.

Kaikkiaan 418 peliautomaattia löydettiin valtavien suojapeitteiden alta. Poliisiviranomaiset tutkivat koneet satunnaisesti ja havaitsivat, että ne olivat täysin toimivia ja valmiita liitettäväksi ja pelattavaksi.

Peliautomaattien uskotaan olevan yhteydessä laittomiin uhkapeleihin itäisissä provinsseissa, mukaan lukien Chonburi. Kaikki koneet takavarikoitiin ja niitä käytetään todisteina rahapelien omistajien jäljittämiseen. Poliisi uskoi, että monet koneista oli äskettäin siirretty laittomien uhkapelien tukahduttamisen vuoksi Rayongissa ja Chonburissa näiden kahden provinssin rahapelilaitoksista peräisin olevan Covid-19:n puhkeamisen jälkeen.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.