Lukijan postilaukku/lähetys: Kokemukseni karanteenin läpi käymisestä ja Thaimaahan paluusta - finaali, osa kuusi

Toimittajan huomautus: Seuraava on erään lukijamme lähettämä, joka tarjoutui jakamaan viimeaikaisia ​​kokemuksiaan vaihtoehtoisen valtion karanteeniprosessin läpikäymisestä ja muista Thaimaahan saapumisen vaatimuksista äskettäin ja on parhaillaan päättelemässä karanteeniaikaansa. Hän jakaa tämän antaakseen toivottavasti muille käsityksen kokemuksesta. Hänen ajatuksensa, valokuvansa ja mielipiteensä ovat hänen omiaan. Tämä on OSA KUUSI ja viimeinen osa. Ensimmäinen osa löytyy täältä. Myös, osa kaksi löytyy täältä. Ja, tässä osa kolmas. Tiedoksesi, tässä osa neljä. Lopuksi tässä osa viides. Tämä jatkuu suoraan osasta viisi, suosittelemme, että luet sen ensin.

Lauantai 30. tammikuuta, julkaisupäivä!!!!! Varasin lähteväni Grand Bella -hotellista klo 8, mutta olin hereillä katsomassa Netflixiä klo 30 enkä saanut unta. Aamiainen saapui klo 4, mutta en voinut syödä. 00-vuotiaana tunsin itseni ja käyttäytyin kuin teini.

Klo 8 seisoin jonossa odottamassa karanteenitodistustani, tämä on todiste siitä, että olen suorittanut karanteenin onnistuneesti ja minulla on kaksi negatiivista covid-testiä. Jos virkamiehet pysäyttävät sinut jostain syystä karanteenin jälkeen, sinulla on ehdottomasti oltava oikeat asiakirjat.

Jännityksessäni tapahtui viestintähäiriö, ja hotellin vastaanottovirkailija otti kaikki tietoni ja ojensi minulle huoneen 1523 avaimet. EI…Sanoin, että kirjaudun ulos en sisään. Se muistutti minua kuuluisan kappaleen Hotel California sanat ”Voit kirjautua ulos, mutta et voi koskaan lähteä!”

Melkein juoksin ulos hotellista karanteenitodistustani puristellen!!!!!!!!!!!!

Elämässä on hetkiä, jotka muistat aina ja joista pidät: Pattaya Memorial Hospital -sairaalan ulkopuolella seisominen ja katsominen taaksepäin Grand Bellaan oli yksi sellainen hetki: aurinko paistoi, raitista ilmaa, rahaa taskussa, karanteeni takana ja seikkailut edessä. minusta. Mikä kaunis tunne, jota aion säilyttää loput päivätni.

Rahaa, takaisin maan pinnalle, kyllä, minulla oli rahaa, mutta kaikki GBP, englantilainen raha, eikä minulla ollut Thaimaan bahtia. Joten kävelin yhdelle suosikkialueistani, Soi Buakhaolle, ratkaistakseni tämän ongelman.

Suuntasin keltaiseen valuutanvaihtokioskiin ja näin kurssin olevan 1 GBP - 40.75 Thaimaan bahtia. Vaihdoin 1,000 40,750 GBP ja sain 53 90 bahtia. Kun tulin ensimmäisen kerran Pattayalle, sain 1 Thaimaan bahtia GBP:iin. Tämä on yksi syistä, miksi rakastan Soi Buakhaoa, koska tapaan monia vanhempia ex-patteja, jotka asuvat pysyvästi Thaimaassa ja puhuvat vanhoista hyvistä ajoista Thaimaassa, kun sait XNUMX Thaimaan bahtia XNUMX GBP:hen. Kunpa se olisi totta tänään...

Vaihdettuani rahani lähdin matkalleni positiivisena ja iloisena karanteenikokemuksen jälkeen. Kuten aiemmin sanoin, Grand Bella -hotelli teki loistavaa työtä ja minulla oli kaiken kaikkiaan hyvä karanteenijakso, koska pidin sitä osana seikkailua, tein tutkimukseni huolellisesti ja pidin positiivisen ja pirteän asenteen ja hengen koko ajan. Se auttaa, että rakastan Netflixiä ja lukemista.

Halusin kiittää kaikkia, jotka olette lukeneet tämän sarjan ja eläneet seikkailuani kanssani. Toivon, että voin innostaa ainakin joitain teistä, joilla on aikaa ja rahaa, ottamaan matkan itse, koska se on mielestäni sen arvoista. (Ymmärrän, että kaikilla ei ole vapaata töistä tai mahdollisuutta tulla kuukausia kerrallaan.)

Kiitos paljon kun luit,

Colin

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.86 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/