Lukijan postilaukku/lähetys: Kokemukseni karanteeniin käymisestä ja Thaimaahan palaamisesta osa kaksi

Toimittajan huomautus: Seuraava on erään lukijamme lähettämä, joka tarjoutui jakamaan viimeaikaisia ​​kokemuksiaan vaihtoehtoisen valtion karanteeniprosessin läpikäymisestä ja muista Thaimaahan saapumisen vaatimuksista äskettäin ja on parhaillaan päättelemässä karanteeniaikaansa. Hän jakaa tämän antaakseen toivottavasti muille käsityksen kokemuksesta. Hänen ajatuksensa, valokuvansa ja mielipiteensä ovat hänen omiaan. Tämä on OSA XNUMX. Ensimmäinen osa löytyy täältä. Tämä jatkuu suoraan ensimmäisestä osasta, suosittelemme, että luet sen ensin.

 

Lopulta, huolimatta ensimmäisessä osassa mainitusta lumimyrskystä, saavuin Manchesterin lentokentän terminaaliin helpottuneena kuin koskaan, kiitos luotettavan kuljettajan ja jonkin verran onnea.

Olin niin iloinen saadessani nousta autosta ja kävellä terminaaliin. Millainen shokki minulla kuitenkin oli. Tämä lentokenttä, jolta olen lentänyt monta kertaa, Iso-Britannian kolmanneksi suurin lentokenttä, mutta tänään se oli tyhjä, kuin aavelentokenttä. Ei ketään näkyvissä vain iso tumma kylmä rakennus. Takana olivat hälinän ajat, ihmiset nauroivat ja vitsailivat, juoivat ja syövät kahviloissa ja baareissa odottamassa lomaansa.

Tänään ei ollut mitään ja koko lentokenttä oli suoraan sanottuna synkkä kohtaus ja melkein kaikki oli kiinni (kuten Iso-Britannia), joten kävelin lähtöhalliin etsimään KLM-lentoani Schipoliin, Amsterdamiin, Alankomaihin. matkani Suvarnabhumiin, Bangkokiin.

Menin lähtöselvitystiskilleni kaikkien asiakirjojen kanssa järjestyksessä 1-7 (kuvattu ensimmäisessä osassa). Pidin tämän järjestyksessä upouudessa kolmirenkaisessa kansiossa. Vastaanottovirkailija käänsi edessäni olevan nuoren parin pois ja kertoi heille, että vaikka se oli negatiivinen, Covid-testi oli vanhentunut. Tämä huolestutti minua, vaikka kaikki testini olivat oikeassa päivämäärässä ja negatiiviset.

Hän tarkisti jokaisen osan dokumentaatiostani ja katsoi sitten minuun. Tunsin olevani rikollinen, jonka tehtävänä oli huijata häntä. Sydämeni hakkasi. Hän antoi minulle tarkastuskortin, mutta minusta tuntui, että hän teki sen vastenmielisesti. Lähdin maahanmuuton kautta oikeaan lähtöterminaaliin. Mikään ei kuitenkaan ollut auki, ei kahviloita, baareja, ravintoloita, oleskelutiloja, kirjakauppoja, ei edes take-away-tuotteita. Joten olin iloinen ja helpottunut, kun nousin lentokoneeseen. Yksi asia, jota pidin mielenkiintoisena, oli se, että lentokone oli vain puoliksi täynnä, mutta lähtöselvitysjono viittasi lennolle olevan kiireinen, joten ajattelin, että vähintään kolmasosa ihmisistä kieltäytyi nousemasta koneeseen.

Schipolissa, kuten Manchesterissa, ei juuri mitään auki, ei baareja tai ravintoloita, ja tämä on yksi Euroopan suurimmista lentokentistä. Tyhjä ja masentava. Koska minulla oli maihinnousukortti, menin suoraan portille, mutta jähmetin, kun huomasin hollantilaisten viranomaisten tarkistavan uudelleen kaikki asiakirjat. En tiedä miksi tämä sai minut paniikkiin, mutta niin se tapahtui. Jälleen näin ihmisillä, joilla oli oikeat asiakirjat Manchesteriin, ei ollut oikeita asiakirjoja Alankomaissa. Tässä vaiheessa toivoin, että olisin lentänyt Thaimaan lentoyhtiöitä suoralla lennolla Lontoosta Thaimaahan, koska he olisivat tarkistaneet asiakirjani vain kerran.

Kaksi henkilöä tarkisti asiakirjani ja kun minua katsottiin takaisin, he kiinnittivät kultaisen tarran tarkastuskorttiini, jolloin pääsin sisään. Tämän KLM Dreamlinerin (uuden lentokoneen) kyytiin laskin 36 matkustajaa koneessa, jossa on 200 tai enemmän istumapaikkaa. Ilahduttavaa oli, että jokaisella matkustajalla oli kokonainen rivi itselleen. eli he voisivat nukkua yli 4 paikkaa. Lento lähti Schipolista klo 10 ja saapui Bangkokiin klo 22 seuraavana iltapäivänä. Itse lento sujui ongelmitta.

Olinko kuitenkin kulttuurisokissa, kun saavuin Bangkokiin ja aloitin karanteeniprosessin….

Jatkuu kolmannessa osassa ensi viikon alussa-Colin

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.83 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/