Lukijan postilaukku/lähetys: Kokemukseni karanteeniin käymisestä ja Thaimaahan palaamisesta kolmas osa

Toimittajan huomautus: Seuraava on erään lukijamme lähettämä, joka tarjoutui jakamaan viimeaikaisia ​​kokemuksiaan vaihtoehtoisen valtion karanteeniprosessin läpikäymisestä ja muista Thaimaahan saapumisen vaatimuksista äskettäin ja on parhaillaan päättelemässä karanteeniaikaansa. Hän jakaa tämän antaakseen toivottavasti muille käsityksen kokemuksesta. Hänen ajatuksensa, valokuvansa ja mielipiteensä ovat hänen omiaan. Tämä on OSA KOLMAS. Ensimmäinen osa löytyy täältä.  Myös, osa kaksi löytyy täältä. Tämä jatkuu suoraan ensimmäisestä ja toisesta osasta, suosittelemme, että luet sen ensin.

Kone laskeutui Suvarnabhumin lentokentälle Thaimaassa ajoissa ja sitten tajusin, että tein virheen vaatteissani. Muutama thaimaalainen vaihtoi vaatteita lähestyessämme Bangkokia, talvesta kesään, painavista vaatteista kevyisiin, mutta minulla oli yllään farkut, liivi, T-paita ja iso villapusero. Aloin taas paniikkiin, lämpötila kun lähdin Englannista oli -1 ja nyt +30 ja aloin ylikuumentua, hikoilen reippaasti, hikeä valui kasvoilleni ja vaatteet kastuivat. Olin jo riisunut ison talvitakkini. Luulen, että monet ihmiset unohtavat tämän lentäessään Thaimaahan tänä aikana.

Syy paniikkiin: jos lämpösi on yli 37.5, et pääse sisään, koska se voi olla merkki covidista. Ja olin kuin kuuma uuni. Mutta tämä on silloin, kun kaikki muuttui minulle. Tulin pois lentokoneen kävelytieltä ja minua kohtasi hymyilevät kasvot (tosin kasvosuojusten ja suojavarusteiden takana, mutta ystävällinen ja valittu saamaan ihmiset rentoutumaan). Ensimmäiset hymyilevät kasvot, jotka olin nähnyt matkani Manchesterissa alkamisen jälkeen. Se oli erittäin tervetullut näky!

Minut, kuten muutkin matkustajat, näytettiin joillekin tuoleille istumaan, ei saa kävellä omatoimisesti kuten ennen Covid-19:ää. Ja monet ihmiset, kaikki covid-puvuissa, alkoivat tarkistaa asiakirjojani, vielä toisen kerran. Mutta Suvarnabhumissa se tuntui hyvin erilaiselta. Prosessissa oli iloa. Erittäin tehokas, ammattimainen ja paljon vähemmän jännittynyt kuin Manchester ja Schipol. Voit jopa kutsua sitä tervetulleeksi.

Se oli ensimmäinen kerta 30 tuntiin, kun tunsin oloni rentoutuneeksi, kun kaikki asiakirjani tarkistettiin. Paperini tarkistanut henkilö oli avulias, ei etsinyt syytä estää minua pääsemästä sisään, vaan etsinyt syytä sallia minun päästä sisään. Kun kaikki oli tarkistettu, meille kaikille laitettiin numerot tunnistamista varten, ja helpotuksestani lämpötilani oli ok. Minut vietiin minibussiini matkustamaan ASQ (Alternative State Quarantine) -hotelliini. Hotellini oli Grand Bella, Pattaya.

Nyt, kun kaikki valmistelutyöt, kaikki matkaosuudet ja saapumiseni on suoritettu, oli aika katsoa, ​​miltä hieman yli kaksi viikkoa karanteenissani tulee olemaan….

Seuraavassa erässä keskellä viikkoa!

Toivottavasti pidät tästä sarjasta, Colin!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.29 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/