Thaimaan viikko tarkastelussa: Thaimaan viisi parasta kansallista tarinaa viime viikolta

KUVA: Matichon Online

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, syyskuun 21. ja 27. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Thaimaan hallitus ilmoittaa virallisesti kahdesta pitkästä viikonlopusta marras- ja joulukuussa kotimaan matkailun edistämiseksi ja kotimaan talouden elvyttämiseksi

Thaimaan kalenteriin lisättiin virallisesti lisää lomapäiviä marras- ja joulukuussa kotimaan talouden tehokkaan piristymisen seurauksena aiemmin siirretyn Songkran-loman neljän päivän viikonloppuna. Ensimmäisen pitkän loman on määrä olla 19. - 22. marraskuuta ja toinen viikonloppu on 10. - 13. joulukuuta. Thaimaan hallitus pitää nyt peukkuja pystyssä, että kotimaiset turistit matkustaisivat maan halki ja käyttäisivät rahojaan uudelleen matkailualan vauhdittamiseen, kun maan raja on tällä hetkellä suljettu ulkomaalaisilta turisteilta.

Thaimaan hallitus julkistaa virallisesti kaksi pitkää viikonloppua marras- ja joulukuussa kotimaan matkailun ja kotimaan talouden vauhdittamiseksi

2. Thaimaan kuninkaallisen lehden mukaan verkkokauppiaille langetetaan nyt raskaita sakkoja, jos he kieltäytyvät antamasta yksityiskohtaisia ​​tietoja tuotteiden hinnoista.

Ilmoitus kohdistuu useisiin verkkomyyjiin sosiaalisessa mediassa ja muilla verkkoalustoilla, joiden on usein nähty jättävän pois tuotteidensa hinnat, antaneen rajoitettuja tietoja ja kehottavan kiinnostuneita asiakkaita ottamaan yhteyttä "suorien viestien" kautta. Nyt näistä käytöksistä määrätään sakkoja jopa 10,000 25 bahtia rikkomusta kohden, ja suojelijat voivat myös saada siitä XNUMX prosenttia, jos he toimittavat todisteita sisäisen kaupan ministeriölle.

Thaimaan kuninkaallisen lehden mukaan verkkomyyjiä uhkaa nyt kova sakko, jos he kieltäytyvät antamasta yksityiskohtaisia ​​tietoja tuotteiden hinnoista.

3. Thaimaan hallitus tekee oikeudellisen valituksen YouTubea, Facebookia ja Twitteriä vastaan, koska ne eivät ole poistaneet Thaimaan lain mukaan laittomiksi katsottuja viestejä

Kanteluista raportoitiin suuria sosiaalisen median palveluntarjoajia vastaan ​​maailmanlaajuisesti, koska ne eivät kuulemma noudattaneet digitaalitalouden ja yhteiskunnan ministeriön pyyntöjä poistaa 436 laitonta linkkiä, joiden todettiin olevan Thaimaan lain vastaisia. Myös viisi Twitter-tiliä protestien johtajista, jotka olivat syyllistyneet kapinaan, arkistoitiin. Palveluntarjoajia uhkaa myös jopa 200,000 5,000 bahtia postia kohden ja/tai XNUMX XNUMX bahtin päiväsakko, jos he kieltäytyvät toimimasta valitusten mukaisesti. Lehdistöaikaan mennessä yhtiöiltä ei ole saatu välitöntä vastausta.

Thaimaan hallitus tekee oikeudellisen valituksen Youtubea, Facebookia ja Twitteriä vastaan, koska ne eivät ole poistaneet Thaimaan lain mukaan laittomiksi katsottuja viestejä

4. Thaimaan "Special Tourist Visa" -tiedot, mukaan lukien maksut ja lisäkulut

Thaimaan matkailuviranomainen päivitti äskettäin YouTubessa viime viikolla "Special Tourist Visa" (STV) -viisumin tiedot Thaimaan hallituksen ehdotuksen hyväksymisen jälkeen. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ilmoittaa aikomuksestaan ​​hakea STV:tä lähettämällä pakolliset asiakirjat sähköpostitse Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa toimivalle yritykselle, ja hakijoiden on oltava valmiita noudattamaan Thaimaan kansanterveystoimenpiteitä ja asettumaan karanteeniin voidakseen saada STV:n. Napsauta alla olevaa linkkiä nähdäksesi yhteenvedon suoritettavista vaiheista.

Thaimaan "Special Tourist Visa" -tiedot, mukaan lukien maksut ja lisäkulut, selitettiin

5. Äänestys perustuslakimuutoksista Thaimaan parlamentissa viivästyi vähintään kuukaudella, mielenosoittajat järkyttyivät päätöksestä

Eduskunnassa käydyn kaksipäiväisen "kuuman paikka" -keskustelun jälkeen perustuslain muuttamisesta, jäsenet sen sijaan äänestivät muutosehdotuksia käsittelevän valiokunnan perustamisen puolesta, mikä myös viivästyttää muutosprosessia vähintään kuukaudella. Lopullinen päätös on raivostuttanut demokratiaa kannattavat mielenosoittajat, jotka olivat kokoontuneet parlamentin eteen viime torstaina todistamaan päätöstä toivoen, että jotkin ehdotetut muutokset, mukaan lukien armeijapohjaisen hallituksen nimittämän ja suosiman senaattorirakenteen kitkeminen, jätettäisiin. hyväksytty. Mielenosoittajat huusivat myös hallitusmielisiä kansanedustajia ja hurrasivat oppositiota edustavia kansanedustajia heidän poistuessaan parlamenttirakennuksesta.

Äänestys perustuslain muutoksista Thaimaan parlamentissa viivästyi ainakin kuukaudella, mielenosoittajat järkyttyivät päätöksestä

Siinä kaikki tälle viikolle, kiitos kuten aina, että luit Pattaya News -uutiset!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.