Thaimaan "Special Tourist Visa" -tiedot, mukaan lukien maksut ja lisäkulut, selitettiin

KUVA: Thaimaan matkailuviranomainen

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen on selittänyt päivitetyt menettelyt ja vaatimukset ulkomaalaisille turisteille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan uutta pitkäaikaista oleskelua varten tarkoitettua ns. Special Tourist Visa (STV) -viisumia. Thaimaan hallituksen viime viikolla hyväksymä ehdotus.

Viranomaisen mukaan vain ulkomaalaiset, jotka ovat valmiita noudattamaan Thaimaan kansanterveystoimenpiteitä ja joutumaan karanteeniin, ovat oikeutettuja STV:hen. Seuraavassa on yhteenveto suoritettavista vaiheista. Linkit löytyvät alareunasta, jossa on tarkempia tietoja, kuten tarkat yhteyspisteet.

KUVA: Thaimaan matkailuviranomainen

Ennen turistin saapumista kuningaskuntaan kiinnostuneiden hakijoiden on ilmoitettava aikomuksestaan ​​hakea STV:tä lähettämällä pakolliset asiakirjat sähköpostitse "Thailand Longstay Companylle". Yritys, joka on yhteydessä myös Thaimaan matkailuviranomaiseen, välittää matkailijoiden asiakirjat ja hakemukset Thaimaan maahanmuuttovirastolle hakijoiden tarkastusta varten. Tämä sisältää rikollisen taustan tarkistuksen.

Pääsytodistus (COE) myönnetään valituille hakijoille sen jälkeen, kun ulkoasiainministeriö ja Covid-19-tilannehallintokeskus ovat virallisesti hyväksyneet heidän asiakirjansa. (Tärkeää – CCSA ei ole vielä ilmoittanut, missä/jos maat saavat vierailla). Nimet välitetään Thaimaan diplomaattiseen edustustoon heidän kotimaassaan, ja valitut hakijat joutuvat sitten suorittamaan lääketieteellisen kokeen, jossa Fit-to-Fly -lääkärintodistus on myönnettävä vähintään 72 tuntia ennen matkaa. lähtöä ja todetaan myös, että hakijoilla on negatiivinen Covid-19-koronavirustesti.

KUVA: Thaimaan matkailuviranomainen

Yksittäisten hakijoiden on myös valittava ja ostettava Alternative State Quarantine (ASQ) tai Alternative Local State Quarantine (ALSQ) majoitus, majoitus karanteenin jälkeen ja haluamansa tilaus- tai yksityislennot. Kopiot maksutositteesta yhdessä Fit-to-Fly-todistuksen kanssa tulee toimittaa Thaimaan edustustoon ennen lähtöä.

Jokainen tilauslento kuningaskuntaan tuo noin 100 ihmistä, ja sen odotetaan lentävän yhteensä 1–3 lentoa viikossa ja noin 1,200 XNUMX pitkäaikaista matkailijaa kuukaudessa.

Thaimaahan saapuessaan vierailijoiden on läpäistävä kansanterveysministeriön terveystarkastus. STV myönnetään Thaimaassa 90 päivää voimassa olevaksi, jos turistit läpäisevät kaikki turvatarkastukset. He lähtevät välittömästi lentokentältä aloittaakseen tiukan valtion karanteenin palkatulla ASQ/ALSQ:lla.

KUVA: Thaimaan matkailuviranomainen

Kun heidän Covid-19-testinsä on negatiivinen 15 päivän karanteenin jälkeen, pitkään oleskelevat turistit voivat matkustaa haluamallaan tavalla ympäri maata mobiilisovelluksella, joka seuraa heidän määränpäätään.

Hakemusmaksu on 10,000 7 bahtia ilman 15 % arvonlisäveroa hakijaa kohti, sisältäen palvelumaksun ja hakijan pääsyn kumppanuushotellien, vakuutusyhtiöiden ja muiden yritysten erikoistarjouksiin. Tämä ei kuitenkaan sisällä lentolippua, ASQ/ALSQ-majoitusta eikä majoitusta 2,000 päivän karanteenin jälkeen, sairaus- ja matkavakuutusta eikä STV-viisumimaksua, joka on vielä XNUMX XNUMX bahtia, joka maksetaan suurlähetystössä tai konsulaatissa.

STV-viisumia voidaan jatkaa enintään kahdesti, kumpikin 90 päivää, yhteensä 270 päivää. Jokainen uusiminen maksaa 2,000 30 bahtia ja sen määräys on aluksi voimassa 2021 asti.

LÄHDE: Thaimaa-FAQ, Amazing Thaimaa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (6 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.