Thaimaan hallitus hyväksyy periaatteessa pitkään oleskelevien ulkomaisten matkailijoiden vastaanottamisen "Special Tourist Visa" -järjestelmän puitteissa lokakuusta alkaen

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on virallisesti hyväksynyt pitkäaikaisten matkailijoiden tervetulleeksi maahan lokakuussa "Special Tourist Visa (STV)" -järjestelmän avulla matkailualan auttamiseksi.

Valtioneuvoston kanslian apulaistiedottaja Trisulee Traisanakul ilmoitti tänään 15. syyskuuta, että hallitus on hyväksynyt matkailu- ja urheiluministeriön esittämän matkailuperiaatteen, alun perin nimeltään Special Tourist Visa, ulkomaisille matkailijoille seuraavien kelpoisuusvaatimusten mukaisesti:

1. Ulkomaalainen, joka haluaa matkustaa pysyäkseen Thaimaassa pitkään (Long-stay travel).

2. Ulkomaalainen, joka on tunnustanut olevansa valmis noudattamaan Thaimaan kansanterveystoimenpiteitä Thaimaassa ja suostumaan pitämään osavaltion karanteenin Alternative Local State Quarantine (ALSQ) -paikalla 14 päivän ajan.

3. Ulkomaalainen, joka toimittaa todisteet pitkäaikaisesta oleskelustaan ​​Thaimaassa, mukaan lukien todisteet Thaimaassa vaihtoehtoisen valtion karanteenipalvelun (ASQ) tarjoavan hotelli- tai sairaalamajoituksen maksusta ja vähintään yhden seuraavista todisteista:

    • Tosite hotelli- tai sairaalamajoituksen maksusta valtion karanteenin jälkeen
    • Kopio ulkomaalaisille tai ulkomaalaisten perheenjäsenille kuuluvan asunnon tai asunnon omistusoikeudesta
    • Kopio vuokralisenssistä tai talletusmaksusta asunnon, asunnon tai talon ostosta ulkomaalaisten Thaimaassa

Vain ulkomaalaiset, joilla on yllä mainitut kriteerit ja jotka ovat läpäisseet kansanterveysministeriön ja siihen liittyvien virastojen määrittelemät Covid-19:n leviämisen torjuntatoimenpiteet, voivat hakea STV-viisumia, jotka maksavat 2,000 90 bahtia ja kestävät. XNUMX päivän ajan.

Kun viisumi vanhenee, maahanmuuttovirasto sallii viisumin jatkamisen enintään kahdesti, yhteensä 270 päivää. Asetus on aluksi voimassa 30 saakka.

Apulaistiedottaja sanoi jälkeenpäin, että järjestelmän tarkoituksena on tuoda Thaimaahan matkustavat potentiaaliset turistit edistämään kotimaan taloutta, matkailualaa ja siihen liittyviä matkailuyrityksiä, mikä johtaa markkinoiden kasvuun Thaimaassa kokonaisuudessaan Covid-19-pandemian aikana. .

Hallitus uskoo myös, että sen arvioiden mukaan Thaimaahan saapuu noin 100-300 turistia viikossa ja 1,200 XNUMX turistia kuukaudessa ohjelman alkaessa.

Tarkkaa lokakuun ajankohtaa ohjelman toteuttamiselle ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu, ja koska suunnitelma hyväksytään vasta periaatteessa, kiinnostuneet eivät voi vielä ilmoittautua läheiseen suurlähetystöön tai konsulaattiin. Tämä päivämäärä ilmoitetaan pian, Thaimaan hallitus sanoi.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.