Thaimaan kuninkaallisen lehden mukaan verkkomyyjiä uhkaa nyt kova sakko, jos he kieltäytyvät antamasta yksityiskohtaisia ​​tietoja tuotteiden hinnoista.

Kansallinen -

The Royal Gazette ilmoitti eilen, 22. syyskuuta, että tavaroiden ja palveluiden hinnat ja tiedot on näytettävä selkeästi heidän online-alustoillaan, ja rikkojia voidaan tuomita jopa 10,000 XNUMX bahtiin rikkomuksesta.

Uusi kuluttajansuojalaki astui voimaan sen jälkeen, kun Tavaroiden ja palveluiden hintojen keskuslautakunta oli tarkistanut edellisen Tavaroiden ja palveluiden hinnat -numeron 102 ja lisännyt siihen joitain verkkokauppaan liittyviä säännöksiä verkkokauppiaiden suojelemiseksi.

Ilmoituksen mukaan verkkomyyjien on ilmoitettava tuotteidensa myyntihinta ja palvelumaksut sekä tyyppi, koko, paino ja muut tiedot kirjoittamalla tai kirjoittamalla kaikkiin sähköisiin kanaviin ja verkkoalustoille. Yksityiskohtien tulee olla helposti nähtävissä ja selkeästi kirjoitettuja asiakkaille.

Hintanäytön tulee sisältää yleisesti tunnettu arabialaiset numerot Vaikka tuotteisiin liittyvät tiedot on ensisijaisesti kirjoitettava tai kirjoitettava thai-kielellä, muita kieliä voidaan lisätä. Tuotteiden ja palveluiden hintojen lisäksi mahdolliset kulut on myös ilmoitettava erikseen.

Verkkokauppiaat jotka paljastavat hinnat vain yksityisviesteissä suurilla online-alustoilla, kuten Facebook, Instagram, Line ja verkkosivustot, voidaan odottaa 10,000 XNUMX bahtin suuruinen sakko.

Suojelijat, jotka ilmoittavat tapauksista sisäkauppaministeriölle, saisivat 25 prosenttia sakosta, jos he toimittaisivat todisteita chat-viestien kuvakaappauksista, vain suorissa viesteissä paljastetuista hinnoista ja myyjien pankkitilinumeroista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.