Neuvottelut Thaimaan viisumiamnestiatilanteesta jatkuvat, mutta päätöksiä ei ole vielä tehty

Uusi matkailuministerimme Thaimaassa, valokuvaluotto The Nation.

Bangkok-

Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA jatkaa koko tämän viikon ajan keskusteluja asianomaisten virastojen kanssa armahdusviisumitilanteesta, joka vaikuttaa tällä hetkellä arviolta satoihin tuhansiin ulkomaalaisiin Thaimaassa, mutta lopullisia päätöksiä ei ole toistaiseksi tehty. .

Thaimaan hallitus myönsi viisumiamnestian turisteille maassa 8. huhtikuuta tämän vuoden Covid-19-pandemian puhjettua maassa maaliskuun puolivälissä. Tämä armahdus ja sen alkuperäiset ehdot kerrottiin täällä yksityiskohtaisesti.  Armahdusta jatkettiin lopulta 31 saakka.

CCSA on todennut koko viime viikon ja viikonlopun ajan, että he ovat hyvin tietoisia ulkomaalaisten huolista armahduksesta, mutta totesi kuitenkin, että se on "monimutkainen" prosessi, jossa on "mahdollisia kansallisia turvallisuuskysymyksiä" ja että lopullisia päätöksiä ei ollut tehty. varmistaakseen, että he tekisivät sen selväksi yleisölle heti, kun he tekevät päätöksen.

Olemme kirjoittaneet täällä The Pattaya Newsissa pääkirjoituksen tästä aiheesta ja siitä, mitä meidän mielestämme pitäisi tapahtua. Löydät sen alta:

Pääkirjoitus: Miksi Thaimaan pitäisi jatkaa viisumiamnestiaa niille ulkomaalaisille, jotka olivat edelleen maassa viime heinäkuussa

Thaimaan kuninkaallisen maahanmuuttoviraston mukaan armahdus sallii tällä hetkellä jopa useiden satojen tuhansien ulkomaalaisten jäädä maahan. Tähän ryhmään ei kuulu vain turisteja, jotka jäivät Thaimaahan tai päättivät jäädä Thaimaahan Covid-19-koronaviruksen puhkeamisen aikana, vaan myös monia ihmisiä, joiden on normaalisti poistuttava maasta säännöllisesti viisumiajon, uusimisen ja muiden asioiden vuoksi. Maarajat ovat edelleen kiinni ja ilmarajat sallivat vain pienen määrän ulkomaalaisia ​​erittäin tiukoin vaatimuksin, kuten rajoitettu määrä lääketieteellisiä turistejaTilanne on The Pattaya Newsin eniten kysytty kysymys numero yksi.

Valitettavasti tällä hetkellä on vain spekulaatioita ja huhuja, eikä mikään muu vahvistettu tieto kuin Thaimaan viranomaiset ole hyvin tietoisia asiasta ja keskustelevat mahdollisista ratkaisuista ongelmaan. Pattaya News kehottaa lukijoita ottamaan "vara" toimintasuunnitelman, jos armahdus peruutetaan, sillä ei ole takeita tai lupauksia siitä, että vaikka Thaimaan hallitus antaisi perumisen jälkeen "varaa" maassa jumissa oleville. kotiin tai etsi muita vaihtoehtoja. Lopullista päätöstä tuskin tehdään ennen heinäkuun loppua.

Heti kun Pattaya News saa vahvistettua tietoa Visa-armahduksen tilasta, julkaisemme sen lukijoillemme.

Kuva: Thaimaan matkailuministeri

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.67 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/