Immigration Bureau on myöntänyt viisumien automaattisia pidennyksiä, tässä on lisätietoja

Bangkok-Thai Immigration on yhteistyössä pääministeri Prayut Chan-o-Chan ja Thaimaan hallituksen kanssa myöntänyt automaattisia pidennyksiä KAIKKIIN viisumeihin. päättyy 26. maaliskuuta huhtikuun 30. päivään asti.

Hyväksyntä tuli viralliseksi tänä iltana sen jälkeen, kun pääministeri oli allekirjoittanut sen ja julkaistiin Royal Gazette -lehdessä, mikä käytännössä tekee määräyksestä lain. Ulkomaalaiset ei tarvitse enää raportoida maahanmuuttovirastoon tänä aikana ei veloiteta 500 bahtia per päivä ylitysmaksua.

Pitemmin täällä oleskelevista ulkomaalaisista on myös myönnetty tilapäisesti poikkeus toistaiseksi ne, joilla oli 90 päivän ilmoitus 26. maaliskuuta ja 30. huhtikuuta välisenä aikana. rajat avautuvat uudelleen, heidän on poistuttava seitsemän päivän kuluessa.

Ulkomaalaisia ​​pyydetään seuraamaan tarkasti maahanmuuton tilannetta ja Thaimaan maahanmuuttoviraston virallisia päivityksiä säännöllisesti tänä aikana. Pattaya News varmistaa myös, että tietomme ovat ajan tasalla ja oikein. Mikäli hätäasetuksen voimassaoloaikaa pidennetään, on odotettavissa, että myös näitä toimenpiteitä mahdollisesti jatketaan.

Jos jollain olisi viisumi umpeutumassa ENNEN Heidän on kuitenkin vierailtava maahanmuuttovirastossa 26. maaliskuuta, ja oleskelumaksuja sovelletaan. Armahdusta ei myöskään myönnetä maassa laittomasti tai pitkäaikaisesti oleskeleville. Tämä seuraa monia online-valituksia ja viruskuvia maahanmuuttolinjoista eri puolilla maata täynnä satoja ja joissakin tapauksissa tuhansia ulkomaalaisia, enimmäkseen turisteja, jotka olivat jääneet loukkuun. maassa Covid-19-kriisin vuoksi.

Virallisen hallituksen ohjeen mukaan ihmisten tulisi harjoitella sosiaalista etäisyyttä, avustustoimet, jotka auttavat myös suojelemaan maahanmuuttoviranomaisia, jotka ovat viettäneet pitkiä tunteja massiivisten turistien kanssa, ovat tervetulleita.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.6 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/