Lääkärituristit alkavat saapua Thaimaahan tiukkojen varotoimien mukaisesti, voivat matkustaa maahan karanteenin ja sairaanhoidon jälkeen

Bangkok-

Myöhemmin tässä kuussa noin 1700 ulkomaalaista vierailijaa saapuu Thaimaahan sairaanhoitoon tiukkojen karanteeniprosessien ja -toimenpiteiden ohella.

Thaimaan tarjoama lääketieteellinen matkailu- ja hyvinvointiohjelma tarjoaa kahdentyyppisiä karanteenia hoidosta riippuen: sairaalakaranteeni potilaille, jotka saavat lyhyitä hoitoja 14 päivän karanteeninsa puitteissa, ja vaihtoehtoinen sairaalakaranteeni pidempiin toimenpiteisiin, kuten lapsettomuushoitoon.

Kaikkien potilaiden on suoritettava 14 päivän karanteeni, vaikka he toipuisivat aikaisin, koska Covid-19 voidaan havaita viimeisenä karanteenipäivänä.

Kaikki lääkärituristit, joiden Covid-19-testi on positiivinen, voivat jatkaa virushoitoa erillisillä ulkomaalaisille valmistetuilla alueilla yksityisissä sairaaloissa.

Lääketieteilijöille tehdään Covid-19-testi kolme kertaa: ennen lähtöä Thaimaahan, saapuessaan ja ennen kotiinpaluuta. Vain lentokoneella matkustavat lääketieteilijät pääsevät Thaimaahan, ja kaikilla on oltava Thaimaan suurlähetystön maahantulotodistus (COE). Niiden, jotka ovat kiinnostuneita harkitsemaan pääsyä tulevaisuudessa, tulee ottaa yhteyttä paikalliseen Thaimaan suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Karanteenin ja lääketieteellisen toimenpiteen päätyttyä nämä ulkomaalaiset saavat matkustaa maahan elokuun XNUMX. päivästä alkaen, ja heille tarjotaan erityisiä hyvinvointimatkatarjouksia ja -tarjouksia.

Kuva: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Ainakin 62 yksityissairaalaa on rekisteröitynyt lääketuristien karanteenisairaalaksi.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/