PÄIVITYS: Haavoittunut naarasnorsu, jonka salametsästäjät ampuivat ja jättivät kuolleeksi, toipuu Pattayassa useiden luotien poistooperaation jälkeen

Pattaya -

Loukkaantunut naarasnorsu on toipumassa yli 10 luodin poistamisesta, joiden uskotaan aiheuttaneen Chanthaburissa laittomien salametsästäjien.

Ensinnäkin viitteenä aiemmat artikkelimme tästä aiheesta:

Loukkaantunut elefantinpoika, jonka kerrotaan kärsineen kymmenestä luotihaavasta ja joutuneen ansaan Chanthaburissa, hoidetaan nyt Pattayalla.

Loukkaantunut elefantinpoika, joka kärsi kymmenestä luotihaavasta ja on juuttunut ansaan, on nyt hoidossa Pattayalla

Nyt päivitykseen:

Eläinlääkäri Dej Siridmarong kertoi Pattaya Newsille tänään: "Olemme poistaneet yli kymmenen luotia norsun vasemmasta jalasta. Hän on nyt toipumassa leikkauksen jälkeen."

”Elefantti, nimeltä Fah Sai (Clear Sky), voi paremmin ja leikkii huoltajiensa kanssa. Ruokimme norsunvauvan Nong Nooch Gardensista kotoisin olevan elefantin maidolla. Uskomme hänen luonnollisen äitinsä, koska hän on villinorsu, mahdollisesti salametsästäjät tappoivat ja hän juuttui ansaan ja häntä ammuttiin ainakin kymmenen kertaa yrittäessään paeta. Hän on hyvin onnekas nuori norsu, vain muutaman kuukauden ikäinen ja on löytänyt uuden kodin täältä Gardensista, jossa norsumme ovat nopeasti adoptoineet hänet.

"Meidän on kuitenkin edelleen pidettävä huolta Fah Saista ja puhdistettava hänen haavansa infektioiden estämiseksi. Hänet viedään jatkossa fysioterapiaan, mutta nyt hän pystyy kävelemään itsekseen.

Chanthaburin poliisi on ilmoittanut tutkivansa edelleen tapausta, joka johti aiemmin tässä kuussa ansaan juuttuneen ja raskaasti haavoittuneen tuskin elävän norsunpoikasen löytämiseen, mutta he eivät ole vielä pidättäneet ketään epäiltyä. Fah Sai pysyy pysyvästi Nong Nooch Gardensissa Dej'n mukaan, koska hän on sitoutunut muihin puiston norsuihin ja näyttää tunnistavan ne uusina vanhemmikseen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.