PÄIVITYS: Ammoniakkivuoto Pattayan alueen jäätehtaalla hallinnassa, yli 160 ihmistä

Nongprue, lähellä Pattayaa -

Tilanne Banglamungin jäätehtaalla lähellä Pattayaa on nyt hallinnassa myöhään illalla tapahtuneen räjähdyksen ja ammoniakkivuodon jälkeen. Tehdas on jo palannut normaaliin toimintaan ja vuoto on tiivistetty.

Ensin edellinen tarinamme:

Myöhään 17. huhtikuuta 2024 Chonburin maakunnan hiljaisuus särkyi Banglamungin jäätehtaalla tapahtunut kemiallinen räjähdys. Räjähdys, joka tapahtui noin kello 11, lähetti kemiallisia pilviä yötaivaalle, mikä sai paikalliset viranomaiset ryhtymään välittömiin toimiin.

Nyt päivitykseemme:

Pattaya News -toimittajat menivät tehtaalle tänään 9. huhtikuuta klo 30 ja huomasivat, että Nongpruen kunnan, Chonburin maakunnan kansanterveysosaston, Banglamungin sairaalan ja työsuojeluosaston virkamiehiä oli jo perustettu komentokeskus ja ensiapuasema kärsineiden asukkaiden ja tehtaiden työntekijöiden auttamiseksi.

Banglamungin jäätehtaan johtaja Boonanan Pattanasin pahoitteli tapausta ja kiitti viranomaisia ​​ja hätähenkilöstöä nopeasta reagoinnista. Hän myös vakuutti yleisölle, että vuoto on hillitty ja tehdas toimii nyt normaalisti.

Boonanan lisäsi, että vuodon syyn selvittämiseksi tehdään perusteellinen tarkastus. Hän kuitenkin vahvisti, ettei tehtaalla ollut räjähdystä tai tulipaloa, vain ammoniakkivuoto.

Boonananin mukaan vuodon uskottiin johtuvan hämmästyneestä työntekijästä, joka ei onnistunut sulkemaan venttiiliä tapahtuman aikana. Tämä johti ammoniakin vapautumiseen ilmaan, mikä vaikutti yli 100 lähistön asukkaaseen ja aiheutti silmien ja nenän ärsytystä. Tehtaan johto on vieraillut ja auttanut sairastuneita, ja suurin osa heistä on kotiutettu sairaalasta. Vain muutama tehtaan työntekijä on edelleen sairaalahoidossa tarkkailua varten, herra Boonanan sanoi The Pattaya Newsille.

Virallisen raportin mukaan ammoniakkivuodosta on kärsinyt noin 160 ihmistä. Kolmea ihmistä hoidetaan tällä hetkellä vakavampina, mutta ei kriittisinä potilaina.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.