Pattayan alueen jäätehtaan ammoniakkivuoto yössä aiheuttaa vaaran, ainakin 60 ihmistä loukkaantui

Nongprue, lähellä Pattayaa-

Myöhään 17. huhtikuuta 2024 Chonburin maakunnan hiljaisuus särkyi kemikaalivuoto Banglamungin jäätehtaalla. Vuoto, joka tapahtui noin kello 11, lähetti kemiallisia pilviä yötaivaalle, mikä sai paikalliset viranomaiset ryhtymään välittömiin toimiin.

Onneksi tilanne on 4. huhtikuuta kello 00:18 mennessä hallinnassa ja viranomaisten tukahduttamassa. Ei kuolleita eikä kukaan loukkaantunut vakavasti.

Lue uusin päivityksemme klo 9 napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Bang Lamungin piiripäällikkö, herra Weekit Manarojkit, sai nopeasti tiedon tilanteesta, joka kehittyi laitoksessa osoitteessa nro 54, kylä nro 12, Nong Pruen osapiiri. Vuoto johti kemikaalien leviämiseen yli kilometrin alueelle, mikä johti merkittävään hätäapuun.

Ensiapuhenkilöt, mukaan lukien maakatastrofien ehkäisyviranomaiset Nong Pruen kunnasta ja Sawang Boriboon Thammasathan Pattayan pelastustyöntekijät, kokoontuivat paikalle. Heidän ensisijaisena tavoitteenaan oli lähistöllä olevien henkilöiden evakuointi ja rajan luominen, joka estää pääsyn kahden kilometrin säteellä yleisen turvallisuuden takaamiseksi.

Vapautuneilla kemikaaleilla, joiden epäillään olevan ammoniakkia, oli välittömiä ja vakavia vaikutuksia paikalliseen väestöön. Yli 60 ihmistä sai erilaisia ​​vammoja tajunnan menetyksestä hengitysvaikeuksiin sekä silmien ja nenän ärsytykseen. Pelastusryhmät antoivat ensiapua ennen kuin uhrit kuljetettiin läheisiin sairaanhoitolaitoksiin jatkohoitoa varten. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti, eikä kukaan kuollut.

Jäätehtaan lähellä asuvien kyläläisten silminnäkijät kuvailivat vuodon hetkeä kuurouttavaksi, minkä jälkeen ilmaantui haitallinen pilvi, joka aiheutti polttavan tunteen hengitettynä. Syntynyt paniikki näki monien pakenevan turvallisuuden vuoksi, kun taas toiset tekivät savut toimintakyvyttömiksi.

Yön edetessä herra Manarojkit saapui hallintoviranomaisten ohella valvomaan pelastustoimia. Loukkaantumisten tarkka määrä on edelleen epäselvä. Pelastusoperaatiot jatkuvat, ja tiimit työskentelevät ahkerasti tavoittaakseen uhrit ja tarjotakseen tarvittavaa apua.

Vuodon syytä tutkitaan, kun viranomaiset pyrkivät estämään tulevat tapahtumat ja varmistamaan kansalaistensa hyvinvoinnin.

Tämä on kehittyvä tarina, ja sitä voidaan päivittää sitä mukaa, kun lisätietoja julkaistaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/