Thaimaan viranomaiset paljastivat kadmiumia taiwanilaisessa yrityksessä Samut Sakhonissa, joka liittyy Takissa kadonneeseen 15,000 XNUMX tonniin

Kansallinen-

7. huhtikuuta 2024 Thaimaan luonnonvara- ja ympäristörikosten torjuntaosasto, Mueang Samut Sakhonin poliisit ja asiaankuuluvat virastot aloittivat tarkastuksen taiwanilaisessa yrityksessä Mueang Samut Sakhonissa, joka koski väitettyä yhteyttä 15,000 XNUMX tonnin vaarallisen kadmiumin katoamiseen. vuonna Tak.

Poliisin mukaan poliisi ja asiaankuuluvat virastot tekivät tarkastuksen yksityinen yritys Mueang Samut Sakhonista ja löysi 2,440 XNUMX tonnia kadmiumia. Kuitenkin kerrottiin, että Takissa sijaitseva yksityinen yritys kuljetti 15,000 XNUMX tonnia kadmiumia. Osa kadmiumimäärästä salakuljetettiin muihin paikkoihin.

Poliisitutkinnan jälkeen taiwanilaisessa yrityksessä varastoitiin 1,034 69 tonnia kadmiumia, jonka omisti XNUMX-vuotias taiwanilainen Zhang Shen Mao. sen.

Poliisin raportin mukaan Zhang kertoi poliisille, että yritys osti yli 1,000 26 tonnia kadmiumia yksityiseltä yritykseltä Mueang Samut Sakhonissa. Taiwanilaisella yrityksellä ei kuitenkaan ollut voimassa olevaa lisenssiä vaarallisten aineiden hallussapitoon ja Zhangin passi oli vanhentunut 2019. helmikuuta XNUMX., jolloin hän sai yli viiden vuoden oleskelun Thaimaassa.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 8. huhtikuuta, että maaliskuun lopusta lähtien Takissa on kuljetettu laittomasti 15,000 3,040 tonnia vaarallista kadmiumia yksityiselle yritykselle Mueang Samut Sakhonissa XNUMX XNUMX tonnilla. yritys Ban Buengissa, Chonburissa, 4,400 XNUMX tonnia, ja taiwanilainen yritys Mueang Samut Sakhonissa 1,034 XNUMX tonnilla.

Loput 5,358 XNUMX tonnia kadmiumia oli kuitenkin poliisitutkinnassa, jonka uskottiin olevan edelleen Thaimaassa.

Thaimaan terveys- ja ympäristöasiantuntijat varoittivat kadmiumialtistukseen liittyvistä vakavista riskeistä, jotka voivat mahdollisesti johtaa syöpään nauttimisen tai hengityksen seurauksena.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.