Massiivinen laittomien maahanmuuttajien rintakuva Kanchanaburissa: yli 123 henkilöä pidätetty

Kanchanaburi-

Klo 9, 00. huhtikuuta 4, Mueang Kanchanaburin poliisi, maahanmuuttoviranomaiset ja asiaankuuluvat virastot saivat paikallisilta ilmoituksen suuresta laittomista maahanmuuttajista epäillyistä joukosta, joka piileskeli hylätyssä talossa Mueangissa Kanchanaburissa.

Mueang Kanchanaburin poliisit menivät tarkastamaan ilmoitettua hylättyä taloa ja löysivät ryhmän laittomia maahanmuuttajia, joissa oli yhteensä yli 123 henkilöä. Tämän seurauksena asiaankuuluvat poliisit toivat suuria kuorma-autoja kuljettamaan laittomia siirtolaisia ​​lisäkuulusteluja varten Mueang Kanchanaburin poliisiasemalle.


Lisäksi hylätyn talon luona oli pysäköity neljä ajoneuvoa, mukaan lukien yksi pakettiauto, kaksi lava-autoa ja yksi sedan. Raporttien mukaan kaikki kuljettajat olivat todennäköisesti paenneet ennen poliisin saapumista paikalle. Tämän jälkeen poliisi takavarikoi ajoneuvot lisätutkimuksia varten epäiltyjen jäljittämiseksi.

Poliisin kuulustelussa laittomia maahanmuuttajia kerrottiin, että he ylittivät laittomasti Thaimaan rajan luonnollisen kanavan kautta Sangkhlaburin alueella, ennen kuin agentti otti heidät autoilla Wat Wang Wiwekaramin laiturille. He lisäsivät lisäksi, että agentti vei heidät veneillä pitkin Vajiralongkornin patosäiliötä yöllä Thong Pha Phumin alueelle ja saavutti hylätyn talon Mueangin alueella.

Poliisi kertoi, että laittomat siirtolaiset maksoivat agentille 15,000 30,000–XNUMX XNUMX kumpikin hakeakseen töitä Etelä- ja Keski-Thaimaalta etäisyyden mukaan.
Aluksi maahanmuuttoviranomaiset ottivat laittomat maahanmuuttajat kiinni ennen kuin jatkoivat oikeustoimia ja suunnittelivat heidän karkottamistaan ​​takaisin kotimaahansa.

Myanmarissa äskettäin sovelletun pakollisen asevelvollisuuspolitiikan vuoksi, joka on sotkeutunut sotilasjuntan ja useiden ryhmien välisiin konflikteihin, monet Myanmarin kansalaiset yrittävät paeta Thaimaahan sekä laillisin että laittomin keinoin, kuten täällä kerroimme.

Lue aiheeseen liittyvä tarina Thaimaan viranomaisten laittomien työntekijöiden tarkastuksesta kaupallisilla alueilla Thaimaassa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.