Keltaisen linjan sähköjunan osat putoavat Bangkokissa, aiheuttavat vaurioita ajoneuvoille; Palvelu tilapäisesti pysäytetty

Bangkok -

Itä-Bangkok Monorail (EBM) Co Ltd. paljasti 8. maaliskuuta 30 kello 28 julkisesti viimeaikaisen tapauksen, joka koski Yellow Line -sähköjunan johdinkiskon osia, jotka löydettiin hajallaan tieltä Kalantanin aseman ja Suan Luang Rama 2024 -asema, Bangkok.

EBM:n mukaan keltaisen linjan johdinkiskon osia kerrottiin putoavan rautatieltä alla olevaan maahan aiheuttaen vaurioita kahdelle ajoneuvolle ja yhdelle moottoripyörälle. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan kerrottu.

Tämän seurauksena Yellow Line -sähköjuna oli tilapäisesti pois käytöstä koko järjestelmässä. Aluksi kaikkia matkustajia pyydettiin evakuoimaan junasta rautateille. Keltaisen linjan virkailijat valmistelivat julkisen liikenteen linja-autoja kaikille matkustajille ja palauttivat heidän kuljetusmaksunsa vastaavasti.

Alkututkimuksessa EBM paljasti julkisesti, että sähkönjakelukiskon sisäinen kiinnityslaite oli vaurioitunut ja löystynyt, mikä aiheutti osien leviämisen tielle. Tämän seurauksena juna ei enää pystynyt palvelemaan.

Lue muista viimeaikaisista Keltaisen linjan sähköjunan tapahtumista:

Thaimaan hallitus käsittelee keltaisen linjan sähköjunaonnettomuuden: varmistaa yleisen turvallisuuden ja tutkii syyn.

EBM:n puheenjohtaja käsittelee tapausta, keltaisen linjan palvelut jatkavat tehostettujen tarkastusten kera.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.