Thaimaan hallitus käsittelee keltaisen linjan sähköjunaonnettomuutta: varmistaa yleisen turvallisuuden ja tutkii syyn

Samut Prakan-

3. tammikuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong kertoi julkisesti Yellow Line -sähköjunan tapauksesta, jossa irronnut pyörä osui taksiin Theparak Roadilla, Samut Prakanissa.

Kuultuaan uutisen Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit tarkasti tapahtumapaikan ja suoritti alustavan tutkinnan varmistaakseen, että syy tutkittiin perusteellisesti.


Yellow Linen toimiluvan haltijalle EBM:lle tehdyt alustavat tiedustelut paljastivat, että tapaus johtui pyörän laakerin kannan rikkoutumisesta, joka johti irtoamaan pyörästä. Tällä hetkellä Keltainen linja on huollettu, mutta itse juna pysyy ennallaan ja voi toimia normaalisti, Chai sanoi.
Valtioneuvoston tiedottaja korosti, että Thaimaan liikenneministeri oli kutsunut EBM:n selvittämään tapahtuman syytä ja käynyt keskusteluja seuraamuksista.

EBM:tä uhkasi hylkääminen seuraavasta toimiluvasta, kun Thaimaan liikenneministeri valmistautui panemaan täytäntöön rangaistussäännöt, huomautti Chai.
"Thain hallitus pitää julkisen liikenteen turvallisuutta erittäin tärkeänä, ja tämä oli ensimmäinen tapaus, jossa junan pyörä on irronnut. Junan tekniset järjestelmät ovat kuitenkin kansainvälisten standardien mukaisia. Asianomaiset virastot tutkisivat perusteellisesti ja selvittävät syyn rauhoittaakseen yleisön luottamuksen", Chai sanoi.

Tämä tapaus sattui vain noin viikko toisen sähköjunaonnettomuuden jälkeen, tämä oli vaaleanpunainen linja, kun suuri osa rataa putosi ennen aamunkoittoa ja vaurioitti huomattavan määrän autoja ja omaisuutta. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.