Päivitys: EBM:n puheenjohtaja käsittelee tapausta, keltaisen linjan palvelut jatkuvat tehostettujen tarkastusten kera

Samut Prakan-

4 Eastern Bangkok Monorail (EBM) Co Ltd.:n puheenjohtaja Keeree Kanjanapas suoritti tarkastuksen Yellow Line -sähköjunan huoltovarikolla ja piti puheen saadakseen matkustajien luottamuksen.

Keeree pyysi ensin anteeksi Yellow Line -sähköjunaonnettomuus, jossa irronnut pyörä osui taksiin Theparak Roadilla, Samut Prakanissa. 30 vuoden BTS-palveluiden tarjoamisen jälkeen turvallisuus on etusijalla, ja sitä seuraa tiiviisti mukavuus, Keeree huomautti.

Ryhmät tutkivat tapahtuman tarkkaa syytä, sillä vastaava oli tapahtunut kerran Kiinassa. Kerrottiin, että valmistusprosessi tai rakenne, joka mahdollisesti aiheutti tapauksen, Keeree sanoi.


Valmistaja oli jo lähettänyt rikkinäisen ohjauspyörän takaisin ja tilannut uuden laitesarjan heti tapahtuman jälkeen. Yli 60 % 1,080 XNUMX ohjauspyörästä ja pääpyörästä oli tarkastettu lehdistöhetkeen mennessä, Keeree sanoi.

Ei kuitenkaan voida sanoa, että tulevia tapauksia ei ehkä tapahtuisi, mutta hänen mielestään se ei todennäköisesti toistuisi, Keeree totesi.

Tällä hetkellä EBM:llä on käytössä yli 30 Yellow Line -sähköjunaa, joista 21 on jo liikenteessä. Jokainen juna tarkastetaan, vaikka ne ovat hiljattain avoinna yleisölle. Tapahtuman jälkeen Keltaisen Linjan palvelut ovat käytettävissä normaalisti, mutta vuorovälit ovat 30-55 minuutin välein normaalin aikataulunsa sijaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.