Thaimaan viranomaiset jahtaavat tuhopoltosta epäiltyjä eteläisissä provinsseissa 45 samanaikaisen hyökkäyksen jälkeen

Kansallinen-

23. maaliskuuta 2024 Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekevä kenraali Kittirat Phanphet suoritti kenttätarkastuksen seuratakseen tiiviisti eteläisten provinssien hämmentävää tilannetta.

Pol. Kenraali Kittirat antoi asianomaisille viranomaisille määräyksen nopeuttaa tapausta, jotta epäillyt löydettäisiin Yalasta 12 eri paikassa.

Aiemmin tuhopolttajien ryhmät aloittivat samanaikaisia ​​tuhopolttoja, hyökkäyksiä eteläisissä provinsseissa, mukaan lukien Yala, Pattani, Narathiwat ja Songkhla, yhteensä 45 tapausta 22. maaliskuuta.

Armeijan 4. alueen komentaja ryhtyi toimiin ja paljasti julkisesti tapauksen edistymisen epäiltyjen jäljittämisessä ja turvatoimien vahvistamisessa.

Yalan paikallisen median mukaan poliisit suorittivat tutkimuksia pakoreiteillä ja keräsivät perusteellisesti todisteita rikospaikalta saadakseen osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Epäiltyryhmillä oli kuitenkin kattavat suunnitelmat ja he olivat hyvin valmistautuneita. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan yli 100 ihmistä hajallaan ja pakeni tuhopolttoiskujen jälkeen kolmessa maakunnassa.

Yhdellä thaimaalaiselle medialle esitetyllä CCTV-materiaalilla näytti siltä, ​​että kuudesta seitsemään aseistautuneen henkilön ryhmä mustissa univormuissa soluttautui rakennusmateriaaliliikkeeseen ja sytytti tuleen liikkeen ja ajoneuvot Mueang Yalassa, Yalassa.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan myös muut epäiltyjen ryhmät tekivät rikoksia vastaavalla tavalla muissa Bannang Satan alueen kaupoissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.