Armeijan alueen komentaja tarkastaa Yalaa useiden tuhopolttohyökkäysten keskellä Etelä-Thaimaassa

Kansallinen-

22 kenraaliluutnantti Santi Sakuntanark, 2024. armeijan alueen komentaja, suoritti kenttätarkastuksen Yalan Mueangissa koskien useiden tuhopolttohyökkäysten tapauksia eteläisellä alueella.

Lue uusin artikkelimme useiden tuhopolttojen hyökkäyksistä yössä kolmessa eteläisessä maakunnassa.

Kenraaliluutnantti Santi paljasti julkisesti rikollisryhmän huolestuttavan tilanteen, joka aiheutti vahinkoa siviilien ja hallituksen omaisuudelle. On kerrottu, että iskujen tarkoituksena oli vahingoittaa omaisuutta pikemminkin kuin ihmisten henkiä, kenraaliluutnantti Santi sanoi.

Vastauksena eteläisen alueen häiriöihin jokaisen sektorin tulisi tuomita rikollisryhmä. Kenraaliluutnantti Santin mukaan asiaankuuluvat virastot määrättiin seuraamaan tilannetta tiiviisti lähitulevaisuudessa.

Maaseudulla tapahtui kuitenkin monia tapauksia, ja upseerien piti tehdä kattavat suunnitelmat ongelmien kattamiseksi, kenraaliluutnantti Santi totesi.

Vaikka tiedustelupalvelut pystyivät havaitsemaan hyökkäykset etukäteen, hyökkäykset olivat satunnaisia, koska ajat ja paikat olivat vapaalla. Lisäksi partioviranomaiset eivät olleet paikalla eivätkä peittäneet osoitettuja alueita 24/7.

Kenraaliluutnantti Santi kuitenkin sanoi, että viranomaiset pyrkivät estämään tulevat tapahtumat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.