PÄIVITYS: Pattayan nainen kiistää kiinalaisen turistin luottokortin varastamisen

Pattaya -

Thaimaalainen nainen kiisti varastaneensa luottokortin kiinalaiselta turistilta Pattayassa kultaketjujen ostamiseksi. Nainen väitti, että turisti melkein raiskasi hänet.

Ensin edellinen tarinamme:

Kiinalainen turisti väitti, että pattayalainen thaimaalainen nainen varasti hänen luottokorttinsa ja käytti sitä kultakorujen ostamiseen ennen kuin hän myöhemmin katosi.

Nyt päivitykseemme:

Maaliskuun 21. päivänä 2024 rouva B (salanimi) valitti Facebook-sivulle Sai Mai Tong Rod vastustaakseen kiinalaisen turisti Mu Dihui Wu Dihuin, 33, väitteen, jonka mukaan hän varasti turistin luottokortin ostaakseen kultakoruja ja sitten juoksi karkuun.

B:n versio tapahtumista poikkesi täysin herra Mu Dihuin versiosta. Hän kertoi, että kiinalainen turisti todella antoi hänelle luottokortin kultaa ostaakseen, ja hän vaihtoi sen sitten rahaksi kultakaupassa. Neiti B väitti, että hän antoi kaikki rahat takaisin hra Mu Dihuille, mutta herra Mu Dihui väitti yrittäneen raiskata hänet. Tämä pakotti hänet pakenemaan ja hakemaan apua läheiseltä moottoripyörätaksinkuljettajalta.

Mr. Nid, moottoripyörätaksin kuljettaja, kertoi medialle, että neiti B vaikutti ahdistuneelta lähestyessään häntä. Hän kertoi, että herra Mu Dihui oli ottanut hänen puhelimensa ja yritti pelotella häntä. Nid auttoi sitten B:tä uuden puhelimen ostamisessa, ennen kuin hän lähti Bangkokiin tekemättä ilmoitusta poliisille.

Rouva B piti syyttömyytensä varkaussyytteen suhteen. Hän otti yhteyttä Facebook-sivuun Sai Mai Tong Rod vasta saatuaan tietää turistin verkkosyytöksistä ja hänen tarinaansa liittyvästä sosiaalisen median kiihkosta.

B ja Mu Dihui tapasivat myöhemmin Banglamungin poliisiasemalla, jossa he kiistivät toistensa syytökset. Mu Dihui kiisti jyrkästi raiskaussyytökset ja totesi, että hän tapasi rouva B:n verkossa ja oli pettynyt siihen, että tämä ei muistuttanut hänen profiilikuvaansa.

Molempien osapuolten tilien epäjohdonmukaisuuksien vuoksi Banglamungin poliisi suorittaa lisätutkimuksia, mukaan lukien CCTV-materiaalin tarkistaminen ja todistajien haastattelu. Viranomaiset vakuuttivat oikeudenmukaisen ratkaisun molemmille osapuolille.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.