Kiinalainen turisti väittää, että pattayalainen nainen varasti hänen luottokorttinsa ostaakseen kultaa

Pattaya -

Kiinalainen turisti väitti, että thaimaalainen nainen Pattayalla varasti hänen luottokorttinsa ja käytti sitä kultakorujen ostamiseen ennen kuin hän myöhemmin katosi.

Tapaus sai ensimmäisen kannatuksen sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun kuuluisa Facebook-sivu julkaisi kuvan, jossa väitti, että tunnistamaton thaimaalainen nainen varasti luottokortin kiinalaiselta turistilta ja käytti sitä ostaakseen itselleen kultakoruja.

Turisti, joka on tunnistettu 33-vuotiaaksi herra Mu Dihui Wu Dihuiksi, ilmoitti tapauksesta Banglamungin poliisiasemalle 13. maaliskuuta. Raportin mukaan hän tapasi epäillyn treffihakemuksen kautta useita päiviä aiemmin ja hänet kutsuttiin Pattayalle. Yhdessä oleskellessaan Wu Dihui väitti naisen varastaneen hänen luottokorttinsa hänen nukkuessaan ja ostaneen sillä kaksi kultakaulakorua yhteensä 32,815 XNUMX bahtilla. Hän katosi, koska turisti ei saanut häneen yhteyttä.

Paikalliset tiedotusvälineet haastattelivat mukana ollutta kultaliikkeen omistajaa. He havaitsivat CCTV:stä, että thaimaalainen nainen meni kauppaan ja pyyhkäisi luottokorttia ostaakseen kaksi kultaketjua. Omistajan mukaan nainen vaikutti normaalilta, eikä kortin varastamisesta ollut viitteitä.

Liikkeen omistaja täsmensi myös, että käytetty luottokortti oli Visa-kortti, jonka takana ei ollut allekirjoitusta, mikä mahdollistaa ostosten tekemisen ilman kortinhaltijan läsnäoloa.

Tutkinta jatkuu, koska poliisi yrittää paikantaa naista ja varmistaa tapahtuman yksityiskohdat.

Poliisi on salannut epäillyn nimen jatkotutkimuksia odotettaessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.