Chonburin viranomaiset tutkivat Sri Rachan tulvien seurauksia

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Sriracha -

Mr. Chaiphon Paephiromrat, Chonburin maakunnan apulaiskuvernööri, vieraili Sri Rachan alueella 20. maaliskuuta tarkastaakseen tulvien koettelemia alueita ja jakaakseen avustuskasseja asukkaille, jotka ovat kärsineet viimeaikaisista tulvista.

Vierailu seuraa äskettäiset tuhoisat tulvat Sri Rachassa jossa useat alueet vaikuttivat.

Mr. Chaiphonin mukana oli piirin ja provinssin virkamiehiä, mukaan lukien Nopparat Sriprom, Sri Rachan piirin päällikkö, ja Decha Ruen-orn, katastrofien ehkäisy- ja lieventämistoimiston päällikkö Chonburin maakunnassa.

Apulaiskuvernööri vieraili kahdessa paikassa: Plus-Na Phrao Villagessa, tulvaalttiilla asuinalueella, ja Pinthong 1 Industrial Estaten läheisyydessä, jossa on ollut vedenpoistoongelmia jo jonkin aikaa.

Tarkastusten jälkeen Mr. Chaiphon määräsi asianomaiset viranomaiset nopeuttamaan toimenpiteitä tulvien lievittämiseksi ja kärsineiden asukkaiden auttamiseksi. Samaan aikaan Sri Rachan piiripäällikkö Nopparat esitteli suunnitelmia tulevien tulvien torjumiseksi, mukaan lukien lisää viemäriputkia rakentamalla tulvaalttiille alueille veden ohjaamiseksi yleiseen kanavaan.

Viranomaiset jakoivat myös hätäapulaukkuja, joissa oli tarvittavia tavaroita, kärsineille asukkaille ja käynnistivät laajan siivousohjelman alueen tulvajätteiden puhdistamiseksi.

Lisäämällä viemäriputkia näillä toimenpiteillä pyritään vähentämään tulvia pitkällä aikavälillä, Nopparat sanoi.

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.