Voimakas sade aiheuttaa kauheita äkillisiä tulvia Sri Rachassa, Chonburissa

Sri Racha, Chonburi -

Kahden tunnin rankkasateet aiheuttivat tuhoisia äkillisiä tulvia useilla alueilla Sri Rachan alueella Chonburin maakunnassa tiistaina 19. maaliskuuta 2024.

Video tulvasta löytyy täältä.

The Pattaya News -toimittajan mukaan merkittävin tulva tapahtui Nong Yai Bun sillan alla Nong Khon alueella Nong Khamin osa-alueella risteyksessä. Vedenpinnat nousivat lähes metriin, mikä esti pienten autojen ja moottoripyörien kulkemisen kokonaan.

Pattaya News -toimittajat havaitsivat moottoripyöriä upotettuina tulvaveteen, mikä pakotti autoilijat työntämään ne virran läpi. Tämä aiheutti alueella merkittäviä liikenneruuhkia.

Samanlaisia ​​tilanteita ilmeni muualla Sri Rachassa. Voimakas sade iski Pinthong Roadin aluetta Mab Aengissa Nong Khamin osa-alueella ja tulvi hirveästi koko tietä. Myös läheisiltä kukkuloilta roiskunut vesi lisäsi tuhoa, mikä johti siihen, että useita autoja melkein uppoutuivat katolle.

Tulvista raportoitiin myös Supalai Park Villen sisäänkäynnillä. Alueen matalasta luonteesta johtuen vesi tulvi tielle, mikä teki kulkemisesta erittäin vaikeaa.

Tänä aamuna 20. maaliskuuta useissa Thaimaan maakunnissa, myös Bangkokissa, satoi runsaasti sateita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.