Pheu Thai kansanedustaja kyseenalaistaa Pita Limjaroenratin motiiveja Chiang Maissa Thaksinin paluun aikana

Kansallinen-

16. maaliskuuta 2024 Anusorn Iamsa-ard, Pheu Thai -listan kansanedustaja, kyseenalaisti Move Forward -puolueen (MFP) pääneuvonantajan Pita Limjaroenratin tapauksen hänen matkustaessaan Chiang Maihin tarkastaakseen maastopaloja ja ilmaa. saasteongelmia Thaksin Shinawatran ja Srettha Thavisinin ollessa Chiang Maissa.

”Pitan tulisi kysyä syitä, miksi hän päätti tarkastaa metsäpalot ja ilmansaasteet samaan aikaan kuin Chiang Maissa vierailevat näkyvät henkilöt. Oliko se kilpailla hallitsevan puolueen kanssa saavuttaakseen suosiota, Anusorn kysyi.

”Tulipalojen sammuttamiseksi Pitan pitäisi ehkä ensin sammuttaa tuli sydämessään. Sretthan vierailu Chiang Maihin oli tiedonvaihto Thaksinin kanssa ja se hyödyttäisi kaikkia ihmisiä, kun taas Pita halusi vain olla parrasvaloissa", Anusorn sanoi.

Vastauksena syytteeseen Pita paljasti julkisesti Thaimaan kansalliselle medialle, ettei se kilpaile kenenkään kanssa. Ainoa asia, johon hän keskittyi, olivat paikalliset ongelmat, ja tänä vuonna se oli vakava. Yhtenä oppositiopuolueen jäsenenä meidän on opittava ongelmat, jotta voimme ratkaista ongelmat, Pita huomautti.

Pita lisäsi edelleen, ettei ollut aika kilpailla valtapuolueen kanssa suosiossa, vaan löytää paras ratkaisu paikallisten ongelmien lievittämiseksi mahdollisimman pian. Oli kiistaton tosiasia, että Chiang Main ilmanlaatu oli huonoin. Velvollisuutemme oppositiopuolueena oli keskittyä ihmisten ongelmiin, Pita sanoi.

Tapauksen osalta Thaimaan vaalilautakunta (ECT) päätti yksimielisesti esittää perustuslakituomioistuimelle hakemuksen MFP:n purkamisesta, Pita sanoi, että tapaus oli oikeudenkäynnissä ja MFP tekee parhaansa hoitaakseen tehtävänsä, kunnes perustuslakituomioistuin tekee lopullisen päätöksen.

Pita päätteli, että vierailun ajoitus oli täysin sattumanvarainen Sretthan ja Thaksinin kanssa ja että ihmisten ei pitäisi yhdistää heitä toisiinsa tai lukea siitä liikaa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.