Entinen pääministeri Somchai Wongsawat isännöi ylelliset tervetuliaisjuhlat Thaksin Shinawatran paluumatkalle Chiang Maihin

Kansallinen-

15. maaliskuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Somchai Wongsawat, entinen Thaimaan pääministeri vuonna 2008, isännöi Thaksin Shinawatran tervetuliaisjuhlia Green Valley Villagessa, Mae Rimissä, Chiang Maissa.

Klo 5 Thaimaan ministerit ja Pheu Thai -puolueen jäsenet osallistuivat juhliin. Thaimaan ministereitä olivat muun muassa apulaissisäministeri Kriang Kaltinan, maatalous- ja osuuskuntaministeri Thammanat Prompao sekä muita Pheu Thai -puolueen ministereitä.

Klo 6 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin osallistui myös juhliin ja istui Thaksinin oikealla puolella päivällispöydässä. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Thaksinin vasemmalla puolella oli Somchai.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Somchai piti lyhyen puheen tervehtiäkseen Thaksinin paluuta Thaimaahan. Chiang Mai ja thaimaalaiset olivat iloisia tämän päivän tapaamisesta. Thaimaalaiset kaipasivat Thaksinia, kun hän oli poissa, ja tunsivat olonsa lämpimäksi hänen ollessaan Thaimaassa, Somchai sanoi puheessaan.

Puheen jälkeen yli 100 thaimaalaista perinteistä tanssijaa esitti upean esityksen Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran tervetuliaisjuhlissa Chiang Maihin 17 vuoden jälkeen, Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Thaksin on tällä hetkellä päällä koeajalla, mutta hänelle myönnettiin erityinen lupa vierailla Chiang Maissa, kuten raportoimme täällä.

Lue edellinen artikkeli Thaksinin paluusta Chiang Maihin 17 vuoden jälkeen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.