Thaksin Shinawatra palaa Chiang Maihin 17 vuoden jälkeen ja vastaanottaa lämpimän vastaanoton

Kansallinen-

Klo 9, 28. maaliskuuta 14, Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra, Hänen tyttärensä ja Pheu Thai -puolueen johtaja Paetongtarn Shinawatra ja hänen sukulaisensa vierailivat hänen kotikaupungissaan Chiang Maissa yksityisellä suihkukoneella.

Chiang Main kansainvälisellä lentokentällä, Pol. Kenraali Surachet Hakparn, apulaispoliisin päällikkö, toivotti myös tervetulleeksi Thaksinin vierailun Chiang Maihin.

Sen jälkeen Thaksin yhdessä sukulaistensa ja poliitikkojensa, kuten maatalous- ja osuuskuntaministeri Thammanat Prompaon ja Chiang Main kuvernöörin Nirat Pongsitthawornin kanssa matkusti Chiang Main ympäri Thaksinin matkasuunnitelman mukaisesti.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan hänen matkasuunnitelmaansa sisältyi 30,000 XNUMX kalan vapauttaminen, puun istuttaminen, Mae Sa:n vesihuollon tarkastus ja muita tehtäviä.

Monet Chiang Main paikalliset ja joukko punapaitaisia ​​osoittivat vieraanvaraisuutta Thaksinille sen jälkeen, kun hän oli ollut 17 vuotta pakolaisena ulkomailla.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Thaksinilla oli kirkas ilme, vaikka hänellä olikin pehmeä kaulapanta ja sairaanhoitajat olivat hänen vieressään koko ajan.

Thaimaan valtakunnallinen media tiedusteli Thaksinilta hänen terveydestään, ja hän vastasi pian, että hän on vähitellen paranemassa raportoitu pitkän sairauden jälkeen, joka hänen mukaansa esti häntä olemasta normaalissa vankilassa vankeustuomiokuukautensa aikana. Sen sijaan hän vietti aikaa, joidenkin kriitikkojen mukaan kiistanalainen, sairaalassa erityisessä sviitissä, kunnes hänet vapautettiin ehdonalaisesta.

Hän on tällä hetkellä päällä koeajalla, mutta hänelle myönnettiin erityinen lupa vierailla Chiang Maissa, kuten raportoimme täällä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.