Thaksin Shinawatra saa todennäköisesti matkustaa Chiang Maihin tapaamaan sukulaisia

Kansallinen-

6. maaliskuuta 2024 Pol. Kenraaliluutnantti Montree Bunyayothin, Thaimaan ehdonalaisen osaston apulaispääjohtaja, mainitsi julkisesti Thaksin Shinawatran tapauksen, joka vapautettiin äskettäin ehdonalaiseen ja että hän voisi matkustaa Chiang Maihin tapaamaan sukulaisia ​​ja osoittamaan kunnioitusta hänen esivanhemmilleen. hänen perheensä sen jälkeen, kun hän oli pyytänyt lupaa valvontaviranomaisilta.

Polin mukaan. Kenraaliluutnantti Montree, rouva Paetongtarn Shinawatra, Thaksinin suojelija ja tytär, saattoivat hakea lupaa alueen valvontaviranomaisilta ilmoittamalla lähtöajan ja tarkoituksen. Se oli normaali prosessi, että valvontaviranomaiset antoivat luvan tarkastuksen jälkeen, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Montree.

Pyynnön hyväksymiseksi Pol. Kenraaliluutnantti Montree sanoi, että oli pakollista tutkia, oliko lähtemisen tarkoitus välttämätön vai voiko Thaksinille terapeuttista tulla paremmaksi ihmiseksi.

Poistuessaan ilmoitetusta asuinpaikastaan ​​koeajalla oli valta ja harkintavalta hyväksyä hänen lomansa, jos se oli lyhyt, ja kuntouttaa hänet henkisesti ja fyysisesti, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Montree.

Siinä tapauksessa, että Thaksinin asuinpaikka, "Chan Song La" Manor, siirrettiin toiseen paikkaan, koehuoltovirkailijoiden oli tarkastettava uusi asuinpaikka hänen ehdonalaisessa koeaikana ehdonalaiseen komitean ehtojen ja ehtojen mukaisesti, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Montree.

Yksityiskohtia hänen lähtönsä tarkasta päivämäärästä ei kuitenkaan voitu paljastaa yleisölle, koska se loukkaisi hänen yksityisyyttään ja oikeuksiaan, Pol huomautti. Kenraaliluutnantti Montree.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.