Thaimaan sisäministeri lupasi tiukentaa yökerhojen ikävalvontaa 489 alaikäisen hyökkäyksen jälkeen

Kansallinen -

Thaimaan varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul on luvannut tiukentaa yöviihdepaikkojen valvontaa Pathum Thanin suosittuun yökerhoon tehdyn ratsian jälkeen, jossa 489 alaikäistä tapettiin.

Tammikuun 7. päivän ratsastus, joka tapahtui aikaisin aamulla, kohdistui Taivas Rangsit, yökerho, jonka väitettiin toimineen ilman vaadittua lupaa ja palvelevan alaikäisiä asiakkaita. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla oli myös salaiset uloskäynnit, joiden avulla alaikäiset pääsivät livahtamaan ulos viranomaisten saapuessa.

Vastauksena tapaukseen sisäministeri Anutin antoi 8. tammikuuta varoituksen, jossa todettiin, että kaikki asiaankuuluvat virastot tehostavat valvontatoimia varmistaakseen, että yöviihdepaikat noudattavat lakia.

Hän sanoi, että Heaven Rangsitin operaattori joutuu useisiin syytteisiin, vaikkakaan alle 16-vuotiaita vastaan ​​ei ryhdytä oikeustoimiin. Heidän vanhempansa kutsutaan kuitenkin kuulusteltavaksi mahdollisista lastensuojelulakien rikkomuksista.

Äskettäinen Heaven Rangsitin tukahduttaminen on osa laajempaa aloitetta, joka kohdistuu Thaimaan yökerhoihin. Joulukuussa a paikka Chiang Maissa joutui myös sulkemaan useiden rikkomusten vuoksi, kuten säännösten noudattamatta jättämisen ja alkoholin tarjoamisen alaikäisille.

Sisäministeriön alainen Provincial Administration (DPA) -osasto valvoo yöviihdepaikkojen lupia ja sääntelyä Thaimaassa. DPA vahvisti sitoutuneensa tekemään yhteistyötä poliisin kanssa laittoman toiminnan torjumiseksi näissä laitoksissa.

Alaikäisten läsnäolon paljastaminen Heaven Rangsitissa on herättänyt raivoa vanhempien ja lastensuojeluryhmien keskuudessa, mikä on vaatinut tiukempia lakeja ja tehostettua valvontaa alaikäisten juomisen ja huumeiden käytön estämiseksi yökerhoissa.

Ministeri Anutin vastasi näihin huolenaiheisiin lupaamalla päättäväisiä toimia ja korostaen Thaimaan hallituksen sitoutumista lasten suojelemiseen yökerhojen mahdollisilta riskeiltä.

Tämä tulee kuin Joidenkin suurten turistialueiden yökerhot saivat äskettäin pidentää aukioloaikojaan, liike, joka on nähnyt sekä kriitikot että fanit. Pidennettyjen aukioloaikojen kannattajat sanovat, että muutto lisää matkailua, kriitikot ovat huomauttaneet mahdollisesta lisääntyvästä meluvalituksesta, rattijuopumuksesta ja mahdollisesta rikollisuudesta.

Toistaiseksi Anutin on kuitenkin todennut laajennuksen olleen yleisesti ottaen onnistunut ja huomauttanut, että Pathum Thani ei ollut osa laajennettua aluetta. On kuitenkin huomionarvoista, että sisäministeriö harkitsee nyt yöelämän aukioloaikojen laajentamista muille maakunnille ja alueille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.