Pattaya nauttii virallisesti pitemmistä laillisista viihdetunneista tästä päivästä lähtien

Pattaya -

Bangkokin, Pattayan, Phuketin, Chiang Main ja Koh Samuin laillisilla alueilla sijaitsevat viihdepaikat saavat olla virallisesti auki klo 4 asti ensimmäisen yön ajan tänään, 15. joulukuuta, hallituksen matkailun elvytyspolitiikan mukaisesti.

Pattayan baarit ja klubit nykyisillä laillisilla viihdealueilla voivat hyödyntää pidempiä aukioloaikoja laillisesti ensimmäisenä yönä tänään. Useita varosuunnitelmia on jo laadittu sujuvan siirtymisen varmistamiseksi ja myönteisten vaikutusten varmistamiseksi sekä yrityksille että yhteisölle.

Virallinen laillinen alue kello 4 sulkemiselle on Pattayan keskusta, Third Roadilta rannalle Dolphin Roundaboutista Bali Hain laiturille. Tällä hetkellä Jomtien, Naklua ja Darkside eivät ole mukana.

Pattaya Entertainment and Tourism Association (PETA) ilmaisi kiitollisuutensa hallituksen talouden elvytystoimenpiteestä. PETA:n sihteeri Damrongkiat Pinitkarn paljasti, että yöelämän toimijat ovat halunneet pitkiä aikoja kilpailla kansainvälisten kilpailijoiden kanssa, ja he ovat jo kouluttaneet henkilökuntaa sopeutumaan uuteen aikatauluun.

Damrongkiat korosti, että ulkomaalaiset turistit, Pattayan ensisijainen asiakaskunta, turvautuvat pääasiassa joukkoliikenteeseen tai kävelyyn. Yhdessä selviytymisalueiden ja alkometrisäännösten kanssa tämä minimoi alkoholiin liittyvien onnettomuuksien riskit, Damrongkiat sanoi.

Omilla ajoneuvoillaan saapuville otetaan käyttöön ennakkoarviointi ja henkilöstöavusteiset lähtömenettelyt. Alkoholitarkastuksia ja kuljettajapalveluita on myös laillisten rajojen noudattamisen ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

PETA ehdottaa myös Pattayan laillisten viihdealueiden laajentamista. Damrongkiat korosti, että vanhentunut viihdepaikkalaki, joka on ollut voimassa 21 vuotta, ei enää kuvasta kaupungin kasvua ja kehitystä. Hän ehdotti laajennusta ja suositteli, että sen tulisi asettaa etusijalle yhteisön vaikutukset, mukaan lukien meluntorjunta ja asukkaiden turvallisuus. Tällä hetkellä suositut alueet, kuten Naklua, Jomtien ja osa Darksiden aluetta, ovat laillisten viihdealueiden ulkopuolella, eivätkä ne ole virallisesti kelvollisia myöhempään avaamiseen.

Samaan aikaan myös hotellitilojen palvelut saavat toimia kello 4 asti kansallisten hotellisäännösten mukaisesti. Thaimaan hallitus on myös sallinut yöviihdekeskusten eri puolilla maata pysyä auki klo 6 asti 31. joulukuuta matkailun edistämiseksi uudenvuoden juhlien aikana.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.