Lähes 500 alaikäistä löydettiin juhlimasta yökerhojen aikana Pathum Thanista

Pathum Thani-

12. tammikuuta 30 klo 7 Ronarong Thipsiri, provinssin hallintoministeriön (DOPA), Khlong Luangin poliisin ja asiaankuuluvien virastojen ylitarkastaja teki ratsian HEAVEN Rangsit -nimiseen viihdepaikkaan osoitteessa Soi Khlong Luang 2024 Pathum Thani.

Poliisin ilmoituksen mukaan paikalliset tekivät rikosilmoituksen, että viihdepaikka tarjosi salaa palveluita ilman voimassa olevaa lupaa alle 20-vuotiaille alaikäisille, myi alkoholijuomia alle 20-vuotiaille alaikäisille, ärsytti paikallisia äänekkäällä musiikilla, ja avataan laillisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Tutkinnan jälkeen yli 50 poliisia ja asiaankuuluvaa virkailijaa teki ratsian HEAVEN Rangsit Clubiin ja havaitsi, että laitoksella oli lähes 1,000 489 kävijää. Tietojen mukaan löydettiin 16 alaikäistä, jotka olivat palveluita käyttäviä opiskelijoita ja nuoria. Alin ikä todettiin vain 41-vuotiaaksi ja XNUMX henkilöä ilman henkilökorttia, kertoi poliisi.

Aluksi poliisi nosti syytteen laitoksen omistajia ja johtajia vastaan ​​ja nosti syytteen lain mukaisesti. Ronarong lisäsi lisäksi, että asia esitettiin Pathum Thanin kuvernöörille määrätäkseen laitoksen välittömästä sulkemisesta mahdollisesti enintään 5 vuoden ajanjaksolla.

Ronarong sanoi, että tämä operaatio oli Thaimaan sisäministeriön sosiaalisen sääntelypolitiikan mukainen, jota johti varapääministeri Anutin Charnvirakul. Oli ankarasti kiellettyä, että mikään viihdepaikka ei saa palvella alle 20-vuotiaita alaikäisiä eikä niissä saa olla laittomia aineita.

Syyllisiksi todetessaan määräystä rikkoneet viihdepalveluntarjoajat joutuisivat vastuuseen, luvat peruutettaisiin ja omistajatkin joutuisivat ankaraan syytteeseen, Ronarong huomautti.

Ronarong tai asiaankuuluvat virastot eivät kuitenkaan heti tunnistaneet omistajia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.