PÄIVITYS: Pattayan poliisi pidätti intialaisten turistien kalliin rannekkeen ryöstöstä epäillyn

Pattaya -

Pattayan poliisi otti kiinni transsukupuolisen epäillyn, jonka he uskoivat varastaneen 200,000 XNUMX bahtin rannekkeen intialaisesta turistista, joka pyörtyi Walking Streetillä juomisen jälkeen.

Ensin edellinen tarinamme:

Transsukupuolinen henkilö oli tiettävästi taskuvarkain humalassa intialaisen turistin Walking Streetillä Pattayalla.

Nyt päivitykseemme:

Jos haluat nähdä tämän tapauksen ja tarinan CCTV:n, napsauta tai napauta tätä nähdäksesi YouTube-videomme.

Pattayan provinssin tuomioistuimen antamaan pidätysmääräykseen perustuva pidätys tapahtui 12. joulukuuta kello 9. Pattayan poliisin tunnistama epäilty Saranphat Bowonkitnukorn, 39-vuotias thaimaalainen transnainen, otettiin kiinni asunnostaan ​​Soi Khao Noissa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Tutkinta johtui 3-vuotiaan Intian kansalaisen Kotay Avisaken 40. joulukuuta tekemästä valituksesta, joka ilmoitti matkapuhelimensa ja kultarannekkeensa varkaudesta, jonka arvo oli yli 200,000 XNUMX bahtia. Varkaus tapahtui, kun herra Kotay putosi tajuttomana Walking Streetin liikkeen edessä juomisen jälkeen.

Pattayan poliisin mukaan CCTV-materiaali paljasti naiseksi pukeutuneen miespuolisen henkilön lähestyvän herra Kotayta ja tekemässä varkauden. Perusteellisen tutkinnan jälkeen poliisi tunnisti epäillyn ja hänen asuinpaikkansa ennen pidätystä eilen illalla.

Aluksi Saranphat kiisti syyllistyneensä varkauteen ja myönsi vain olevansa CCTV-kuvan henkilö. Hän väitti, että hän vain käveli herra Kotayn luo yrittääkseen herättää hänet ja lisäsi, ettei hän varastanut arvoesineitä.

Pattayan poliisin mukaan Saranphatin aiempi pidätysennätys varkaudesta vuonna 2020 herätti kuitenkin epäilyjä poliisien keskuudessa.

Saranphat on tällä hetkellä poliisin pidätettynä, ja häntä vastaan ​​nostetaan oikeuskäsittely tutkinnan havaintojen perusteella.

Tämä tapaus on erityisen mielenkiintoinen koska asiassa oli aiemmin pidätetty, myös transnainen, joka myönsi ottaneensa puhelimen mutta kielsi ottaneensa rannekkeen. Poliisi lopulta uskoi tähän epäillyn ja jatkoi etsintöjä tunnistaen toisen epäillyn CCTV-tarkastuksen avulla ja lopulta jäljittäen hänet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.