Humalassa intialainen turisti väittää menettäneensä 200,000 XNUMX bahtin kultarannekkeen Pattaya Transwomanille, epäilty kiistää syytökset

Pattaya -

Transsukupuolinen henkilö oli tiettävästi taskuvarkain humalassa intialaisen turistin Walking Streetillä Pattayalla.

Intialainen uhri Kotay Avisake, 4, ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille varhain 40. joulukuuta. Mies väitti, että häneltä ryöstettiin puhelin ja yli 200,000 XNUMX bahtia arvoinen kultainen rannekoru sen jälkeen, kun hän oli nukahtanut kannabiskauppa Walking Streetillä Etelä-Pattayalla.

Kotay kertoi juoneensa viihdepaikalla Walking Streetillä, kunnes hän päihtyi. Sitten hän poistui laitoksesta ja istuutui läheisen kannabiskaupan lähelle, missä hän sitten lopulta nukahti. Herätessään hän huomasi hänen mukaansa, että hänen Intiasta 500,000 200,000 rupialla tai XNUMX XNUMX bahtilla ostamansa kultainen rannekoru oli kadonnut.

Kotay pyysi tarkastelemaan läheisen kameran CCTV-materiaalia ja näki epäillyn, transsukupuolisen henkilön lähestyvän häntä ja ottavan häneltä jotain pois. Hän ilmoitti tapauksesta välittömästi Pattayan poliisiasemalle ja toimitti poliisille CCTV-tallenteen.

Pattayan poliisi tunnisti nopeasti epäillyn ja vei hänet kuulusteltavaksi. Transnainen, jonka poliisi nimesi vain Natt, 33, myönsi ottaneensa uhrin matkapuhelimen tämän ollessa tajuton. Natt kuitenkin kiisti ottaneensa kultaisen rannekkeen ja väitti yrittäneensä myös palauttaa puhelimen herra Kotaylle, koska hän ei voinut käyttää sitä pääsykoodin vuoksi. Hän vakuutti, ettei hän varastanut Kotayn 200,000 XNUMX bahtin rannerengasta ja lupasi tehdä täydellistä yhteistyötä poliisin kanssa.

Nattin kieltämisestä huolimatta Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa ja tutkii muita alueella olevia CCTV-kameroita. Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole löydetty muita todisteita, jotka vahvistaisivat uhrin kertomusta rannekoruvarkaudesta. Viranomaiset harkitsevat myös mahdollisuutta, että herra Kotay on saattanut sijoittaa rannekkeen muualle ennen tapahtumaa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.