Pattayan poliisi järjestää erityisen kiitostapahtuman turisteille

Pattaya -

Pattayan poliisi järjesti sunnuntaina erityisen turisteille omistetun kiitostapahtuman. Tällä aloitteella pyrittiin vahvistamaan sitettä lainvalvontaviranomaisten ja vierailijoiden, sekä kotimaisten että kansainvälisten, välillä, jotka vaikuttavat merkittävästi Pattayan matkailualaan.

Pattaya Beachillä pidetyssä 26. marraskuuta tapahtumassa oli erilaisia ​​hauskoja aktiviteetteja, kuten live-konsertteja, marssibändejä ja tansseja, jotta turistit tuntevat olonsa arvostetuiksi ja syleidyiksi.

Yli 250 poliisia osallistui tähän tapahtumaan, ja Chonburin kuvernööri Thawatchai Srithongin ja Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johtivat yhdessä avajaisseremoniaa illalla.

Tapahtuma, jonka teemana on "Turvallinen Pattaya, mukavat turistit", pyrkii ilmaisemaan Pattayan poliisin kiitollisuuden vierailijoille, jotka olivat saapuneet kaupunkiin viime viikonloppuna osallistumaan onnistuneeseen tapahtumaan. Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali ja toivottaa myös tänään vierailevat tervetulleiksi tapahtumaan Loy Krathong -festivaali.

Tapahtuman aikana 250 poliisia lähetettiin ympäri kaupunkia vakuuttamaan turisteja heidän turvallisuudestaan. Lisäksi kuvernööristä, pormestarista ja poliiseista koostuva valtuuskunta käveli Walking Streetillä kohottaakseen yritysten omistajien moraalia ja osoittaakseen sitoutumisensa luoda kutsuva ympäristö kaikille.

"Pattaya on kansainvälisesti tunnettu matkailukohde, jossa on suuri määrä maailmanlaajuisia turisteja", sanoi Mr. Thawatchai. "Turvallinen Pattaya, mukavat turistit -tapahtuma toimii kansainvälisenä näyttämönä, jossa esitellään poliisimme pyrkimyksiä varmistaa sekä paikallisen väestön että matkailijoiden henki- ja omaisuusturvallisuus."


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.