Pattayan kansainvälisen ilotulitusfestivaalin finaali päättyy häikäisevään näyttöön

Pattaya -

Illalla 25. marraskuuta Pattaya International Fireworks Festival 2023 päättyi upeasti valaisemalla Pattaya Beachin siluetti henkeäsalpaavalla esityksellä pyrotekniikkaa ja valoja viidestä johtavasta maasta maailmanlaajuisesti.

Sadat tuhannet turistit, sekä thaimaalaiset että kansainväliset, kokoontuivat Pattaya Beachin kolmen kilometrin pituiselle osuudelle luoden tiheän ja eloisan tunnelman. Jännitys oli käsinkosketeltavaa, kun parhaimmat pyrotekniset joukkueet Kiinasta, Malesiasta, Singaporesta, Filippiineiltä ja Serbiasta esittelivät taitojaan innostavassa ilotulituskilpailussa.

Kunkin maan esittely sai yleisön jylisevät hurraukset ja suosionosoitukset, kun yötaivas muuttui kirkkaiden värien ja häikäisevien kuvioiden kankaaksi. Tapahtumassa ei kuitenkaan ollut haasteita, sillä valtava turistivirta aiheutti merkittäviä liikenneruuhkia.

Pattayaan johtavat ja sieltä lähtevät tiet olivat tukossa, ja monilla osallistujilla oli vaikeuksia päästä rannalle. Tilannetta pahensi Beach Roadin sulkeminen, joka oli muutettu kävelykaduksi kello 3–XNUMX osallistujien majoittamiseksi.

Liikenneongelmista huolimatta itse ilotulitus onnistui loistavasti. Tapahtuma ei ainoastaan ​​esittele Pattayan kauneutta ja eloisuutta, vaan myös auttaa kohottamaan kaupungin matkailutunnelmaa.

Kun ilotulitteiden viimeinen purskahdus valaisi yötaivaan, väkijoukko puhkesi viimeiseen suosionosoituksiin. Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2023 on jälleen kerran vahvistanut maineensa yhtenä Thaimaan upeimmista tunnusmerkeistä, jättäen pysyvän jäljen kaikkiin, joilla on ollut etuoikeus nähdä sen loisto.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.