Täydellinen opas tulevaan Loy Krathong -festivaaliin Pattayassa 27. marraskuuta

Pattaya -

Loy Krathong -festivaali Pattayalla vuodelle 2023 on valmis olemaan merkittävä kulttuuritapahtuma, joka kattaa kolme näyttämöä Pattayalla ja läheisellä Koh Larnilla. Seuraava kattava opas, joka järjestetään 27. marraskuuta 2023, antaa sinulle olennaista tietoa tästä vuosisatoja vanhasta perinteestä.

Historialliset juuret:

Loy Krathong juontaa juurensa 13-luvun Sukhothain kuningaskuntaan. Aluksi se oli kiitollisuuden ele vesihengille ympärivuotisesta veden runsaudesta. Ajan myötä se kehittyi symboliseksi seremoniaksi, jossa kauniisti muotoiltuja Krathongeja, kelluvia koreja, lasketaan vesistöihin negatiivisuuden irtipäästämisen ja tulevaisuuden toiveiden eleenä. Nykyään sitä juhlitaan valtakunnallisesti ja se on olennainen osa thaimaalaista kulttuuriperintöä.

Loy Krathong -festivaali Pattayalla:

Maanantaiksi 27. marraskuuta 2023 järjestettävä Loy Krathong -festivaali Pattayassa on suuri kulttuuritapahtuma. Pattayalle ja läheiselle Koh Larnille levitetään kolme vaihetta, joiden tavoitteena on säilyttää thaimaalaiset kulttuuriperinteet, rohkaista yhteisön osallistumista sekä edistää matkailua ja paikallista taloutta.

Tapahtuman valmistelu alkoi jo 17. marraskuuta pidetyllä kokouksella, jota johti Pattayan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Banlue Kullawanich. Kokouksen tavoitteena oli varmistaa hyvin järjestetty ja tahraton festivaali.

Kolme vaihetta:

Central Pattaya Beach Stage: Tällä päälavalla järjestetään kilpailuja ympäristöystävällisille Krathongeille ja nuorille Krathong-suunnittelijoille. Se esittelee myös perinteisiä thaimaalaisia ​​kulttuuriesityksiä ja tarjoaa ilmaisen thaimaalaisen taiteilijaryhmän "PARADOX" konsertin.

Naklua Public Park Stage: Tämä lava tuo Naklua-yhteisön ja lähialueet mukaansatempaavaan retromusiikkiesitykseen.

Jomtien Beach Stage: Pattayan alueen koulujen opiskelijoiden musiikkiesityksiä ja kulttuuriesityksiä sisältävä näyttämö lupaa olla värikäs lisä festivaaleille.

Lisäksi Koh Larnilla on oma lava 26.-27, ja siellä järjestetään aktiviteetteja, kuten Banana Boat Krathong Parade, perinteisiä saaren ruoanlaittoesityksiä ja Beauty Queen Krathong Parade.

Ympäristön kestävyys:

Ympäristön kestävyys on avainasemassa jokaisen Pattayan Loy Krathongin aikana tällä aikakaudella, ja kelluville Krathongeille on varattu alueita helpon puhdistamisen helpottamiseksi. Paikalliset myyjät saavat myydä Krathongeja vain näillä alueilla painottaen luonnonmateriaalien käyttöä vaahdon tai ei-biohajoavien aineiden sijaan.

Osallistujien ja matkailijoiden odotetaan myös noudattavan näitä ohjeita ja pidättäytymällä päästämästä lyhtyjä, ilotulitteita tai kelluvia lamppuja saastumisen ja mahdollisten onnettomuuksien ehkäisemiseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Loy Krathong -festivaali Pattayalla vuodelle 2023 lupaa olla majesteettinen, ympäristötietoinen juhla, joka esittelee Thaimaan rikasta kulttuuriperintöä, edistää yhteisön sitoutumista ja edistää paikallista matkailua ja taloutta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.