Pattayan kansainvälinen jazzfestivaali järjestetään 10. ja 11. marraskuuta, ja sen odotetaan tuottavan 300 miljoonaa bahtia Pattayalle

Pattaya -

Pattayan kaupunki valmistautuu isännöimään Pattaya International Jazz Festival 2023 -tapahtumaa, jonka teemana on lumoava "The Rhythm of the Night" Pattaya Beachin rannoilla 10.-11.

Tämä tapahtuma on avoin yleisölle, ja sen odotetaan houkuttelevan arviolta 20,000 300 osallistujaa, ja Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan matkailutulot ovat yli XNUMX miljoonaa bahtia.

1. marraskuuta pidettiin lehdistötilaisuus Icon Siamissa Bangkokissa. Konferenssiin osallistuivat Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, Thaimaan matkailuviranomaisen apulaispääjohtaja Somruedee Chitjong sekä viihdeteollisuuden edustajia. He antoivat yksityiskohtia tapahtumasta, jonka tarkoituksena on edistää ja parantaa matkailukokemusta Pattayalla, Chonburin maakunnassa ja Thaimaan itäisellä alueella.

Festivaali esittelee sekä thaimaalaisia ​​että kansainvälisiä jazzartisteja maailmankuulun jazzmuusikon päällikkönä Kenny G, sekä monet muut lahjakkaat esiintyjät, kuten The Firefly Fellowship, Pae Sax, Natt Buntita, Oil Jira, Pamai & Duck Club, Nop Ponchamni ja Groovetomatix Band, ETC Band ja Infinity feat Tami Jones Andrews & Wannayot Mitranon.

Pattaya International Jazz Festival 2023 lupaa olla unohtumaton tapahtuma, jonka taustalla on viehättävä Pattaya Beach. Festivaalin sisäänpääsy on täysin ilmainen, joten osallistujat voivat nauttia musiikista ja juhlallisuuksista ilman kuluja.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.