Maailmanluokan jazz-ikoni "Kenny G" esiintyy tulevalla Pattayan kansainvälisellä jazzfestivaalilla

Pattaya -

Valmistaudu poikkeukselliseen musiikkikokemukseen Pattaya International Jazz Festival 2023 -festivaaleilla! Tapahtumassa on hämmästyttävä kokoonpano tunnettuja jazz-taiteilijoita, joiden pääjohtajana on yksi suurimmista amerikkalaisista saksofonisteista, Kenny G.

Kenny G, jonka koko nimi on Kenneth Bruce Gorelick, on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ja myydyimmistä instrumentaalimuusikoista. Kenny G syntyi 5. kesäkuuta 1956 Seattlessa Washingtonin osavaltiossa ja saavutti mainetta sujuvasta ja melodisesta saksofoninsoittotyylistään.

Koko uransa aikana hän on julkaissut lukuisia albumeita, joista monet ovat saavuttaneet useita platinalevyjä. Hänen musiikissaan on usein sekoitus smooth jazzia, popia ja aikuisten nykytyylejä, mikä tekee siitä laajan yleisön ulottuvilla. Joitakin hänen suosituimpia kappaleitaan ovat "Songbird", "Forever in Love" ja "Going Home".

10. ja 11. marraskuuta 2023 Kenny G esiintyy näyttävällä näyttämöllä Pattaya International Jazz Festival 2023 -festivaaleilla. Kaupungin isännöimänä monet muut lahjakkaat jazzmuusikot, sekä thaimaalaiset että kansainväliset, ovat tulossa hänen seuraansa varmistaakseen unohtumaton musiikkikokemus.

Merkkaa kalenteriisi 10. ja 11. marraskuuta! Festivaali pidetään Central Pattaya Beachillä, ja se alkaa klo 5. Tämä jazz-juhla lupaa valloittaa yleisön sulavien melodioiden ja eloisten rytmien yhdistelmällä, luoden ikuisia muistoja.

Aseta ajat:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.