Thaimaan pääministeri kutsuu Venäjän presidentti Vladimir Putinin Thaimaahan

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin on kutsunut Venäjän presidentin Vladimir Putinin viralliselle vierailulle Thaimaahan ensi vuonna.

Srettha paljasti, että hän on lähettänyt kutsun Venäjän presidentille hänen kanssaan tiistaina 17. lokakuuta. Kahden maan johtajat tapasivat ensimmäisen kerran kansainvälisen korporaation 3. Belt and Road Forumin aikana Pekingissä, Kiinassa.

"Venäjän presidentti itse viihtyy Phuketissa ja matkustaa sinne säännöllisesti", Srettha paljasti Thaimaan medialle. "Olen lähettänyt hänelle kutsun vierailla Thaimaassa ensi vuonna, ja hän vastasi ystävällisesti "ขอบคุณครับ (kiitos)."

Lisäksi Thaimaan pääministeri korosti, että Thaimaa on vastaanottanut tänä vuonna yli miljoona venäläistä turistia. Hän mainitsi lisäksi, että hänen hallituksensa on äskettäin hyväksynyt kauden jatkamisen viisumivapaa oleskelu venäläisille vierailijoille tarkoitettu ajanjakso pidentämällä sitä 30 päivästä 90 päivään venäläisten matkojen tehostamiseksi sesonkiaikana.

Pääministeri osallistui myös foorumia johtaneen Kiinan presidentin Xi Jinpingin isännöimälle illalliselle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.