Thaimaa sallii venäläisten turistien oleskelun jopa 90 päivää viisumivapaalla matkailun edistämiseksi

Thaimaa-

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin johtama Thaimaan hallitus hyväksyi 16. lokakuuta 2023 venäläisten matkailijoiden oleskelun viisumivapaalla ohjelmalla 90 päivästä 30 päivään.

Uusi ohjelma alkaa 1 ja päättyy 2023.

Thavisinin mukaan ohjelman tavoitteena on houkutella lisää venäläisiä turisteja pitkän lomakauden aikana, jolloin Venäjällä on perinteisesti kovat ja kylmät talvet.

Thavisin aikoo myös tavata Venäjän presidentti Vladimir Putinin kansainvälisen yhteistyön kolmannessa vyö- ja tiefoorumissa Pekingissä Kiinassa, joka kestää tänään 21 asti.

Ohjelma on vasta viimeisin matkailun edistämissuunnitelma Thaimaasta syyskuun lopun jälkeen Thaimaan hallitus myönsi viisumivapauden kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille.

Thaimaan matkailuviranomainen on myös ajanut viisumivapautta intialaisille turisteille, mutta toistaiseksi niin ei ole tapahtunut.

Venäläiset turistit ovat kansallisuudeltaan viidenneksi suurin Thaimaassa vieraileva ryhmä tänä vuonna, ja saapujia oli lähes miljoona lokakuussa 2023.

Päätös sallia Venäjän kansalaisten oleskella pidempään Thaimaassa ei ollut kiistaton verkossa, sillä muiden maiden kansalaiset valittivat, että toimenpide ei koske useampia maita, tai kritisoivat Venäjän käynnissä olevaa sotaa Ukrainaa vastaan ​​ja totesivat, että Venäjän kansalaisille ei pitäisi antaa ylimääräistä etuoikeuksia tällä hetkellä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/