Pattayan asukkaat raportoivat rankkasateen aiheuttamasta rantaeroosiosta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Varhain tänä aamuna voimakkaan sateen vuoto aiheutti huolestuttavaa eroosiota Pattaya Beachillä.

Valuta mereen kaatosade, joka tapahtui 20 minuuttia yli puolenyön tänään, 10. lokakuuta, on syönyt pahasti Pattaya Beachiä jättäen monia pitkiä ja syviä hankaluuksia.

Rankkasade iski Pattaya Cityä yli kaksi tuntia aikaisin tänä aamuna aiheuttaen merkittävää eroosiota, kun valuma valui alas rantaan ja pyyhkäisi hiekkaa Pattayan mereen.

Kaupungin viranomaisten tänä aamuna tekemässä tarkastuksessa vahvistetulta rannalla paljastui useita juoksuhautoja, joista osa oli jopa 1 metrin syviä ja 4 metriä leveitä. Lisäksi siellä oli epäterveellistä roskaa, jota sadevesi oli kuljettanut sinne.

Eroosiota lukuun ottamatta osa Pattaya Beach Roadista Soi 6:n edessä, joka on parhaillaan kunnostettavissa, vaurioitui valumisen vuoksi. Kaupungin viranomaiset sanoivat, että vesi huuhtoi pois osan hiljattain levitetystä asfaltista, mikä aiheutti monia pieniä kuoppia. Viranomaiset kuitenkin puuttuivat nopeasti asiaan, koska he jo korjasivat tien.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattayan viranomaiset käsittelevät pian eroosio-ongelmaa ja lupaavat käyttää rakennuslaitteita rantareikien täyttämiseen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.