Kovat sateet ja tulvat kärsivät Pattayasta

Pattaya -

Pattaya tulvi varhain tänä aamuna lähes tunnin odottamattomien sateiden vuoksi, joiden kerrottiin aiheuttaneen alun perin trooppisesta myrskystä Koinusta peräisin olevia myrskyjärjestelmiä.

Useat kaupungin tulvien vaivaamat alueet, kuten Sukhumvit Road, South Pattaya, Pattaya Beach Road, Third Road lähellä Paniat Changin risteystä, Moom Aroi -risteys ja rautatien varrella oleva tie, joutuivat veden alle äkillisen rankkasateen seurauksena. tapahtui noin 20 minuuttia yli puolenyön tiistaina 10. lokakuuta.

Suurin osa tulvivista teistä oli muuttunut tilapäisesti 50-80 senttimetriin nousevan vedenpinnan ajokelvottomaksi pienille ajoneuvoille.

Monet matalavaraiset sedanit juuttuivat tulviville teille, ja myös niiden renkaat joutuivat veden alle aiheuttaen vaurioita.

Pattaya City lähetti nopeasti liikenneviranomaisia ​​helpottamaan liikenteen sujuvuutta, asettamaan varoitussignaaleja ja auttamaan työmatkalaisia, jotka olivat juuttuneet vedenalaisille teille.

Uuden ja laajemman viemärijärjestelmän ansiosta tulvat laantuivat useimmilla alueilla suhteellisen nopeasti, kaupungin viranomaiset sanoivat.

Rankkasade näytti olevan seurausta trooppisesta myrskystä Koinu, mikä oli ristiriidassa Thaimaan ilmatieteen laitoksen aikaisemman sääennusteen kanssa, jonka mukaan myrsky ei vaikuta suoraan Thaimaan sääolosuhteisiin.

Osaston raportin mukaan trooppinen myrsky Koinu liikkuu Kiinan eteläisellä rannikolla, jonka keskipiste on noin 21.4 astetta pohjoista leveyttä ja 112.8 astetta itäistä pituuspiiriä.

Sen suurin tuulen nopeus lähellä keskustaa on noin 65 kilometriä tunnissa. Myrsky etenee hieman lounaaseen nopeudella 10 kilometriä tunnissa. Myrskyn odotetaan kulkevan Kiinan Hainanin saaren alueen läpi 10.-11. lokakuuta ja heikkenevän vähitellen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.